Kuidas G2 ust lahti saada?

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
jimny
Huviline
Auto: VW Passat b8 1,4TSI DSG 110kW, MB S123 200TD 44kW

Kuidas G2 ust lahti saada?

Lugemata postitus Postitas jimny »

mul 4 ukseline Golf 2 ja tagumine uks ei tule enam lahti, see on ainuke uksepolster ja ei taha seda ?ra ka l6hkuda, samas ei tule ta ukselingist lahti, ei seestpoolt ega v?ljastpoolt ja see "luku"nupp on siuxes poolikus asendis, ei saa teda alla lykata ega yles t6mmata...?kki on selle jaoks mingi imenipp...ise m6tlesin et kui v?ljast lingi lahti keeran ja ta siis nii katki murran, saan traadile ligi et ta lahti t6mmata, a loodan et mingi imenipp selle jaoks ikka on...
Viimati muutis argo, 12 Mär 2012, 21:16, muudetud 1 kord kokku.

Rainer
Huviline

Lugemata postitus Postitas Rainer »

Algselt postitas: jimny
mul 4 ukseline Golf 2 ja tagumine uks ei tule enam lahti, see on ainuke uksepolster ja ei taha seda ?ra ka l6hkuda, samas ei tule ta ukselingist lahti, ei seestpoolt ega v?ljastpoolt ja see "luku"nupp on siuxes poolikus asendis, ei saa teda alla lykata ega yles t6mmata...?kki on selle jaoks mingi imenipp...ise m6tlesin et kui v?ljast lingi lahti keeran ja ta siis nii katki murran, saan traadile ligi et ta lahti t6mmata, a loodan et mingi imenipp selle jaoks ikka on...
Aga keera seda nupukest v?ljapoole (see on keermega) ja proovi siis vajutada v?i t?mmata.. Kui ma oma Golfi kokku panin, siis mul oli esiustega sama jama - nupp oli liiga s?gavale keeratud:)
Jetta '80, Accord Aerodeck '89, Civic '98, 318iS '93, 328i '98, Passat '95

golfrr
Huviline

Lugemata postitus Postitas golfrr »

kas kesklukk ka peal ,v?ib olla vaakumpump kinni j??nud ja ei lase kinni-lahti nuppul liikuda. siis tuleb j?uga see ?les saada.

jimny
Huviline
Auto: VW Passat b8 1,4TSI DSG 110kW, MB S123 200TD 44kW

Lugemata postitus Postitas jimny »

jep, kesklukku pole...aga nuppu on igatepidi keeratud..nii sisemist kui v?limist linki olen ?ra v6tnud, kuid ligi ei p??se kuskilt...

vibla
Huviline

Lugemata postitus Postitas vibla »

g2 peaks v?ga edukalt ka rauasaega klaasi ja pleki vahelt n?ppides asja lahti saama ( kui just viitsimist ja muid variante pole).. aega ta natuke v?tab aga lahti tuleb edukalt..
plokikaante remont, survestamine, lihvimine, valuvelgede sirgestamine, sõiduautode veermiku ja mootori remont.

vicks
Huviline

Lugemata postitus Postitas vicks »

mul sama jama ja polegi lahendust leidnud, vahepeal lihtsalt jupsis paar korda, oleks siis pidanud t?ielikult pulkadeks lammutama, n??d kahetsen. V?ib olla lapse lukk kuidagi peale j??nud v?i roostetanud midagi kinni. Ootan ka targemate vastuseid;)

pppp
Veteran
Telefon: viis kuus kuus üheksa O I null üks
Auto: T***a P***s+
Tänanud: 87 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas pppp »

MoS2 sprayd ?nnestus vist (palju aega sellest m??das juba, kui ?he lootusetule kinni j??nud lukuga jamatud sai...) luku vahele lasta, kui seestpoolt uksetihendi ?ra v?tsid. P?rast m?netunnist seismist ja ?gedamat sorti l?gistamist soostus uks siis l?puks avanema.

tigekala246
Huviline

Lugemata postitus Postitas tigekala246 »

ma enda omal kakkusin seestpoolt tihendi ?ra ja siis sain pikema kruvikaga sinna lukustini ja sealt mudisin ta lahti, enne ikka tutvusin vastasuksega kuidas asjad avanevad teatud olukordades.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”