Ei l?he enam k?ima;(

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Monah
Huviline
Auto: VW Vento VR6

Lugemata postitus Postitas Monah »

Proovi vaadata sellist asja.
Teoreetiliselt sul peaks paagi sisene k?ttepump olema( aastaarvu j?rgi ?tleks et peab). Kontrolli kas see l??b k?tust. Kui ta on olemas siis ta v?ib t??tada kahte moodi : 1 variant et ta peab pidevalt l??ma ja 2 et ta t??tab ainult k?ivitamise ajal.
Veel ?ks variant et tandempump on surnud ( tolle kontrolliks on vaja m??ta selle r?hku, k?ivitamise ajal juba ta peaks mingi tulemuse andma).
Suht palju annaks diagnostika arvuti, see n?itaks on tal vigu v?i mitte.
See ?li kiri: k?ivitamise ajal ?lipump ei l?? ?iget survet ?les ja mootori aju arvab et ?lisurve on 0, k?ivitamise ajal see pole hull, kui selline kiri tuleb t??tava mootoriga siis peaks muret tundma.

Aleksei.

coupe924
Huviline
Auto: VW Phaeton 5.0TDI, 5.0TDI, 1.9TDI

Lugemata postitus Postitas coupe924 »

96kw on pump-d??s mootor.... seal ei ole juht pihustit.
Ja milleks n?ha sellist m?tetut vaeva... mine lihtsalt ja vii auto remonti:D

mclx
Huviline

Lugemata postitus Postitas mclx »

elektroonika plokeerib mootori jah kui ?lir?hku pole, viga v?ibki just ?lir?hu anduris k?igest olla. k?ik on v?imalik. kui turbor?hu andur kutu on ei ole ka j?udu kuigi t?hik?igul t??tab. diagnostika aitab, saab enamus vigasi kindlaks teha

Monah
Huviline
Auto: VW Vento VR6

Lugemata postitus Postitas Monah »

?lir?hu andur ei blokeeri mootori t??d !! Samamoodi ka ei m?juta k?ivitamist turbor?hu andur !! Pealegi ma olen ainult ?hekorra n?inud katkise turbor?huanduri , ja sellel oli mehhaniline vigastus mitte elektroonika poole pealt !!

Vasta

Mine “Diislid”