ei pea aretama midagi v?hemalt
ega ta h?sti ei m?ju, kuid kui kahju sul ikka 55kw diislist olla saab

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Algselt postitas: 3=R
Tere,autoks td 55kw.Kahtlustasin algusest peale seda,et auto ei saa nii palju ?hku k?tte kui peaks.Sai siis eile katse tehtud.V?tsin ?hufiltri kasti vahelt ?ra ja mu kahtlused said t?eks.Autol hoopis teine minek.
Siit k?simus kui panna koonus filter kuidas m?jutab see mootori edasist elu?
Selles osas olen eriarvamusel: vahesein on V?GA oluline kiirendusautodel, kus seisad kohapeal ja pead siis t?iega paigalt s??stma. Linnas v?i maantees?idul pole sellest vaheseinast mingit kasu, kuna kapoti alt k?ib nii palju v?rsket ?hku l?bi, et filtri juures on alati sisuliselt sama k?lm/soe kui v?ljas. Lihtne katse: pange auto v?listemperatuuri andur koonusfiltri ette ja j?lgige seda s?idu ajal. Kes seda on korragi elus proovinud, ei tohiks sel vaheseina teemal enam s?na v?tta:P. Praktika l?heb teooriast siin lahku, kuna d?notada ei ole v?imalik tuule k?es, mis simuleeriks s?itmist. Igaks juhuks ?tlen veelkord, et kui ehitada omale autot kiirendusv?istlusteks (paigaltstardid), on vahesein kindlasti vajalik.Algselt postitas: alts20
koonusfiltri ja mootori vahele pead aretama vaheseina, muidu l?heb soe ?hk filtrisse ja sa pigem kaotad kui v?idad sellest koonusest. Kui paned sarnasest materjalist paneelfiltri sama originaalfiltri asemele j??b enamus jebist ?ra mis sellega kaasneb ja tulemus peaks j??ma sarnane kui koonusele seinad ehitad