mul 4 ukseline Golf 2 ja tagumine uks ei tule enam lahti, see on ainuke uksepolster ja ei taha seda ?ra ka l6hkuda, samas ei tule ta ukselingist lahti, ei seestpoolt ega v?ljastpoolt ja see "luku"nupp on siuxes poolikus asendis, ei saa teda alla lykata ega yles t6mmata...?kki on selle jaoks mingi imenipp...ise m6tlesin et kui v?ljast lingi lahti keeran ja ta siis nii katki murran, saan traadile ligi et ta lahti t6mmata, a loodan et mingi imenipp selle jaoks ikka on...
Viimati muutis argo, 12 Mär 2012, 21:16, muudetud 1 kord kokku.
Algselt postitas: jimny
mul 4 ukseline Golf 2 ja tagumine uks ei tule enam lahti, see on ainuke uksepolster ja ei taha seda ?ra ka l6hkuda, samas ei tule ta ukselingist lahti, ei seestpoolt ega v?ljastpoolt ja see "luku"nupp on siuxes poolikus asendis, ei saa teda alla lykata ega yles t6mmata...?kki on selle jaoks mingi imenipp...ise m6tlesin et kui v?ljast lingi lahti keeran ja ta siis nii katki murran, saan traadile ligi et ta lahti t6mmata, a loodan et mingi imenipp selle jaoks ikka on...
Aga keera seda nupukest v?ljapoole (see on keermega) ja proovi siis vajutada v?i t?mmata.. Kui ma oma Golfi kokku panin, siis mul oli esiustega sama jama - nupp oli liiga s?gavale keeratud:)
g2 peaks v?ga edukalt ka rauasaega klaasi ja pleki vahelt n?ppides asja lahti saama ( kui just viitsimist ja muid variante pole).. aega ta natuke v?tab aga lahti tuleb edukalt..
plokikaante remont, survestamine, lihvimine, valuvelgede sirgestamine, sõiduautode veermiku ja mootori remont.
mul sama jama ja polegi lahendust leidnud, vahepeal lihtsalt jupsis paar korda, oleks siis pidanud t?ielikult pulkadeks lammutama, n??d kahetsen. V?ib olla lapse lukk kuidagi peale j??nud v?i roostetanud midagi kinni. Ootan ka targemate vastuseid;)
MoS2 sprayd ?nnestus vist (palju aega sellest m??das juba, kui ?he lootusetule kinni j??nud lukuga jamatud sai...) luku vahele lasta, kui seestpoolt uksetihendi ?ra v?tsid. P?rast m?netunnist seismist ja ?gedamat sorti l?gistamist soostus uks siis l?puks avanema.
ma enda omal kakkusin seestpoolt tihendi ?ra ja siis sain pikema kruvikaga sinna lukustini ja sealt mudisin ta lahti, enne ikka tutvusin vastasuksega kuidas asjad avanevad teatud olukordades.