K: Diisli lisand?

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
niinekas
Huviline

K: Diisli lisand?

Lugemata postitus Postitas niinekas »

Tere,

Paljud r??givad et vaja head diisli lisandit, need mida taklad pidid m??ma on ?udus.
Ka Autoleht kirjutas suvel diisli lisandist mida pidid kasutama, suuremad Atoturud Eestis. Ja enamus diislid pidid sellega k?ivituma, Tartu turul iga ilmaga.

Vot mure selline selle segu nimi pole meeles, kui kellegil on see autoleht alles v?iks siia ?les panna!

?it?h!

/niinekas/

[Muudetud: 5-1-2008 niinekas]
minu aeg on siin ümber saanud

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

J?udu otsimisel:;D
http://www.autoleht.ee/node/127" onclick="window.open(this.href);return false;
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

vjanno
Klubiline
Auto: vw jetta mk2 ,passat b4 ,passat b2 ja b1
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas vjanno »

ise kasutan mergit(k?ttuse lisand)mootor t??tab vaiksemalt,s?idan sellega juba ?le aasta.?levaatusega pole mingit mured heitgaasid on normis nagu uuel autol(autoks siis jetta1.8bens 91a.)suvel olen saavutanud p?ris madalaid k?tte kulu.

corbe
Huviline
Auto: A5
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas corbe »

Ise kasutasin eelmine talv Valvoline toodangut ja j?in tulemustega igati rahule. Mootor k?ivitus v?he rahulikumalt hommikuti ja ei "perutanud" nii palju. Samuti muutus edasiminek v?he erksamaks, arvatavasti siis puhastusvahend tegi oma t??d korralikult :)
Samuti pidi valvoline/eagle one uued tooted turule paiskama ( v?i sisi juba paiskas, t?esti peast ei oska neid kuup?evasid m?letada ja kuid ). Aga kui asjatundjaid kuulasin mida nad toodete kohta r??kisid, siis pidid olema vanadega v?rreldes enam t?iustatud
2 linki valvoline toodete kohta:
Max Life lisand
Diesel fuel treatment

ivar80
Huviline

Lugemata postitus Postitas ivar80 »

Tavaliselt tuleb keegi sellise teema peale targutama, et pumppihustitega mootori k?tusele ei tohi panna mingeid lisandeid, isegi 2T ?li mitte, kuna raamatus on nii kirjas. J??n huviga ootama mis lahendus siit seekord v?lja tuleb, isiklikult ei oska ma mingit seisukohta v?tta, et kas v?ib v?i mitte. Mingis v?ljamaa foorumis keegi kirjutas kunagi, et kui just tingimata peab sinna midagi lisama, siis v?iks Comma mingit punase sildiga vahendit kasutada...

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Kui te k?tuse liitri hinda ise oma jaoks veel t?sta tahate, siis kallake igast segu sinna paaki juurde. Minu arust m?ttetult k?rge hinnaga need head lisandid, millest v?ibolla reaalselt ka mingit kasu oleks, kuid vaevalt nii palju tolku, et selle summa eest k?tust kokku hoiaks v?i v?itu saaks. Kui tegu mingi vanema ja h?redama mootoriga, soovitaks ennem mootori remont ?ra teha. See lisandite kasutamine pikendab ehk lihtsalt mootori surma agooniat ja ?ks kord tuleb see l?pp nii-kui-nii v?imalik et veel valusamalt.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

niinekas
Huviline

Lugemata postitus Postitas niinekas »

PS! Lugege teema algust, k?sisin vaid mis oli selle segu nimi mida r??kis Auto Leht!

Aga nii nagu alati lahmitakse huupi! Edu! Homme l?hen raamatukogust otsin selle nimetuse.

M?tlesin aind et kellegil on k?ep?rast see ajakiri ja paneb selle siia ?les.

/niinekas/
minu aeg on siin ümber saanud

Marion
Huviline

Lugemata postitus Postitas Marion »

Algselt postitas: niinekas
PS! Lugege teema algust, k?sisin vaid mis oli selle segu nimi mida r??kis Auto Leht!
M?tlesin aind et kellegil on k?ep?rast see ajakiri ja paneb selle siia ?les.
/niinekas/
Stanadyne Performance Formula - pakub Karla Auto O.K.
seda kiitis ajakiri ja ka rahvas... :)
2007 Passat [i]sold[/i]
2008 Jetta [i]sold[/i]
2004 Passat [i]sold[/i]
1993 Golf [i]sold[/i]
1986 Golf [i]sold[/i]

meelo
Huviline
Auto: Vw Golf 4 Variant 1,9TDI, C6 A6 3,0 TDIQ

Lugemata postitus Postitas meelo »

Ka Baltoili AS Paraflow on t?iesti arvestatav vedelik. Traktori Tier 3 mootoritele kak-ras:D.

[Muudetud: 8-1-2008 meelo]

Külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ostsin selverist mingi polari oma,pidi k?tuses?steemi puhastama ja aitama k?lmk?ivitusel,doseerimine on ka normaalne 1L/200L k?tusele. hinnaks oli 55kr/L ja k?ige parem on selle juures et mina tuntsin kohe vahet:D

riio
Huviline

Lugemata postitus Postitas riio »

Olen pea igalt poolt igast kahtlast firmat "jama" proovinud ja ja parima tulemuse andis USA truck lisand ja STP sari. Karla auto saasta ma osta ei kavatse enam, sest korra sai proovitud ja mingi erinevust ei m?rganud ja samas ?ks kallimaid. See kuu katsetan Venemaa toodangut:P lihtsalt kallan igale paagile midagi juurde, et n?ha kuidas reageerib:). Sportlik huvi...Kui masuut suudab k?ima minna siis pole vahet mis seal sees poleb...s?idab ka fit??l ?liga:) lihtsalt kas on ka vaja. Probleem lihtsalt selles, et suurte miinus kraadidega iga solk ei liigu h?sti ja k?ivitamiselt on probleeme, sellel puhul m?ned lisandid aitavad palju kaasa.

Vasta

Mine “Diislid”