Tuled siis ise peaksid sellised v?lja n?gema.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
T?si ta on ja kogu kupatus kisub sinna 10 kilo kanti + paigaldus minema. Kahju muidugi, et Eestis seda loodide kiti keegi veel ei m?? (kuigi nagu nats naljakas, sest KGKnuttson, kui Hella maaletooja, seda ei paku). E-bays aga saadaval mitmeid, hinnaks 2.5-3.5 kilo.Algselt postitas: DaveWoss
Kusjuures Hella minuteada pakub v?imalust osta koos nn "aftermarket" Xenonitega lisaks ka pesuseade ja automaatne k?rguse regulaator.
Ma miski p?rast kahtlustan, et see miski seaduse meeste n?pukas, k?ll nad selle likvideerivad;D.Algselt postitas: snakey446
aa, olen kusagilt nagu lugenud et autod mis on toodetud kas oli 97 sept kuni 2000 aasta ei ole vaja automaat reguleeringut xenon tulede puhul.. peab j?rgi veel uurima kas nii see oli
Seda k?ll pole kuulnud, et niimoodi kirjas kuskil oleks, et selles vahemikus masinatel seda olema ei peaks... aga tehasest on v?lja tulnud k?ll neid mudeleid sellisena jah, ?ks n?ide on esimesed audi A8-d. Arvatavasti ka nendele masinatele selle koheapealt m??ndusi tehaksegi, sest tehasest on ta sellisena tulnud ning keegi tema ?mberehitust tavaliste pirnide v?i miski automaatika peale n?uda ei saa.Originally posted by jussikeMa miski p?rast kahtlustan, et see miski seaduse meeste n?pukas, k?ll nad selle likvideerivad;D.Algselt postitas: snakey446
aa, olen kusagilt nagu lugenud et autod mis on toodetud kas oli 97 sept kuni 2000 aasta ei ole vaja automaat reguleeringut xenon tulede puhul.. peab j?rgi veel uurima kas nii see oli
M?tle n??d ise loogiliselt: v?tame n?iteks vanaisa mondeo aastast 97 oktoober ja ?mma mondeo aastast 97 august v?i siis 99a ja 2001 Golf, masinad ise ju identsed, kas siis ?hel peab olema ja teisel mitte. Vaevalt, et k?ik auto tootjad 97 a septembris oma k?kidele mudelitele mingid muudatused tegid ja selle hiljem 2000 a-l ?ra nullisid.
Absoluutselt ?ige jutt. ?rge toppige neid HID kite endale. Olin ka alguses kiti mees aga l?ksin originaalile ?le :http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=48237Originally posted by ivar80
No tegelikult ikka ?tleb k?ll kellel on pannud kodugaraa?is tavalisse laternasse xenon sisse ja kellel tehasest. Aftermarket Xenon pirnid on tavaliste soklitega H1,H7,H4 jne. OEM Xenonitel aga spetsiaallatern ja teise sokliga pirn D2S, D2R. Kuna tavaline l?hitule latern on projekteeritud tavalise halogeenlampidega koos kasutamiseks, siis nimekad valgusallikaid tootvad firmad ntx. Osram, Philips sellist H soklitega xenon lampe ?ldse ei toodagi. Sellised tulevad eranditult k?ik kusagilt aasiast.
Ilmselt see 1.oktoober 2000a on kuup?ev millal hakkasid autotootjatele kehtima n?uded, et kui xenon laternatega auto valmistate, siis peavad olema k?ljes ka autom.reguleerimine ja tulepesurid.
[Muudetud: 19-2-2008 ivar80]
Tuli on disainitud siiski vastavalt pirnile. Ei ole olemas mingit universaalset mis sobib m?lemale. See tuleneb sellest et xenoni ja halogeeni t??p?him?te on t?iesti erinev. Umbes sama nagu sina kasutaksid s?bra prille.Originally posted by aksel
aga pole seadust mingite soklite ega tootjate kohta ;D on k?ll olemas t?his mis peab peal olema tule klaasil n?itamaks, et selle tulega v?ib xenonit kasutada ja sellest piisab. v?listab see siis selle, et "vanaaegsetele" originaal tuledele heledaid pirne sisse topitaks. kui v?tta aga ntx m?ni uhkem disaintulede tootja ntx Hella nagu tibullus soovis siis nende luuptuledel olen ?snagi kindel, et t?his olemas. Isegi minu In.Pro tuledel see m?rgistus pealkui auto tehtud varem kui 2000 aasta 1 oktoober siis rohkem vaidlust polegi
![]()
Vasakul p?leb halogeen paremal HIDPhilips and Osram are the ones widely used in cars in North America/Europe. (GE is still trying to get their feet into car manufacturers budget.) They come with standard 4100K color temperature only. This is the only legal HID bulb color temperatire under DOT/ECE regulations. Many projector headlights in upscale vehicles may look like they have higher Kelvin rating, but that is an optical effect.
TSM M??rus nr 50 ?tleb:Algselt postitas: V1rus
et siis just ise plaanisin golf 3 panna need tavalised HID xenonid et vist ei tohi siis nagu asjast aru sain . et on keegi siis trahvi saand ja mille j?rgi kontrollitakse tahaks teada ja kui suured trahvid , ja kui ?tlen et juba enne 2000 aastat need seal kuidas ta t?estab vastupidist