Otsin elektrikku Tallinnas, kes suudaks MFA passatil t??le s

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
VW
Huviline

Otsin elektrikku Tallinnas, kes suudaks MFA passatil t??le s

Lugemata postitus Postitas VW »

Sai siis kunagi tavaline spido asendatud tahhokaga ning kompuga spido vastu :)

Kompu ekraan n?itas kella, ning tahhokas t??tas.

N??d t??tab vaid tahhokas, ning kahjuks on kompu ekraan t?hi (ei n?ita kella ka mitte)

Oleks vaja elektrikku, kes suudaks selle kangi millega funktsioone vahetatakse ?ra ?hendada ning mfa'le pildi ette tekitada.

Autoks on 1992a vw passat, 1.8 66kw mono-pritse, automaat

VW
Huviline

Kas t?esti keegi ei oska mingit kohta soovitada?

riders
Huviline
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas riders »

mul on kah umbes sama probleem, alguses see m?rk ":" mis on kellal vilkuskuid enam ei tee sedagi, ning sellest kangist kah midagi muuta ei saa. ootaks kah lahendust.
Autoks golf 2 16V 102kW

mclx
Huviline

Lugemata postitus Postitas mclx »

enda passatile panin kompu peale. kuna mul oli teine masin doonoriks, sai k?ik 1:1 ringi visatud, v.a. ?li temp andur. seega kompul osa infot puudu ja vilgutab vee temp tuld. sellest tulenevalt ilmselt ka valetab nt keskmise kiirusega. MFA nupu paigaldusel on k?ige lihtsam kui on olemas ka see vahejupp kaablit koos pistikutega mis l?heb MFA nupust edasi kaitsmeplokini, ise seda juhet aretama hakata on suht jebla. mina pidin ka kaitsmeplokist kompuni mineva juhtme v?lja vahetama (eelmisel olid m?ned juhtmed puudu), muidu ei saanud kompu MFA nupuga ?hendust.

VW
Huviline

Originally posted by mclx
enda passatile panin kompu peale. kuna mul oli teine masin doonoriks, sai k?ik 1:1 ringi visatud, v.a. ?li temp andur. seega kompul osa infot puudu ja vilgutab vee temp tuld. sellest tulenevalt ilmselt ka valetab nt keskmise kiirusega. MFA nupu paigaldusel on k?ige lihtsam kui on olemas ka see vahejupp kaablit koos pistikutega mis l?heb MFA nupust edasi kaitsmeplokini, ise seda juhet aretama hakata on suht jebla. mina pidin ka kaitsmeplokist kompuni mineva juhtme v?lja vahetama (eelmisel olid m?ned juhtmed puudu), muidu ei saanud kompu MFA nupuga ?hendust.
Et kui mul MFA kang, ning pistik on ?ra l?igatud, siis ei ole m?tet aretada, vaid pistikuga kang osta? :mad: kahjuks endal pole ?rna aimugi kuhu need juhtmed/pistik minema peavad. Ehk oskad soovitada kohta/kedagi, kes s?steemi ?ra ?hendada saaks?

[Edited on 23-3-2008 by VW]

Vasta

Mine “Elektroonika”