Vag-comi probleem vanemate autodega.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
martin89
Huviline

Vag-comi probleem vanemate autodega.

Lugemata postitus Postitas martin89 »

Probleem selles, et 409.1 vag-com ei saa ?hendust vanemate autodega. N?iteks b4 ja 88a passatit. 96a a4 ja 98a golfil t??tab v?ga ilusti. 92a audi s4 leiab ainult mootori ?les. Oskab keegi midagi tarka ?elda?

4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

On see sul originaal Ross-Tech kaabel? Siis uuri nende kodulehte ja saad vastuse oma k?simusele.

99% t?en?osusega on see sul mingi piraat kaabel, sellisel juhul otsi ?les see hiinlane kes selle kokku keevitas ja k?si temalt :P

PS. igal juhul sellele konkreetsele k?simusele vastuse saad ross-techi kodulehek?ljelt http://www.ross-tech.com/

[Muudetud: 27-2-2008 4ratast]
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄

martin89
Huviline

Lugemata postitus Postitas martin89 »

Ikka hiina kaabel.;D

madis_l
Huviline

Lugemata postitus Postitas madis_l »

Serial v?i USB?
Mul kogemus jadaporti ?henduva kaabliga, mis hakkas m?rksa paremini 93a 2.6l audi mootoriga r??kima, kui vastava pordi FIFO puhver sai v?lja l?litet.
Volkswagen, kah auto... VW usenet group

Indrek
Huviline
Auto: Golfi risu

Lugemata postitus Postitas Indrek »

Kusjuures huvitav kas see on loll jutt mis ma Rapla kohaliku autoelektriku k?est kuulsin, et VAG-COM softi pidi olema sisse kirjutatud programmijupp, mis hiina piraatkaablid p*rse keerab peale teatud arvu kordi kasutamist?
vanasti olin insche

coupe924
Huviline
Auto: VW Phaeton 5.0TDI, 5.0TDI, 1.9TDI

Lugemata postitus Postitas coupe924 »

Kui n??d aastaga m??da ei pane kuid alates 92a tuli alles V.A.G s?steem autodele (algul VW ja aastake hiljem audile)... enne seda oli mingi plink koodi taoline s?steem (mingi aja autodel olid m?lemad s?steemid) ...seega ei ole vahet mis kaabel 88a passatisse ikka ei saa:D Ei saada ka esinduste uuemate VASidega

blade
Huviline
Auto: Audi A7 3.0TFSI
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas blade »

Originally posted by insche
Kusjuures huvitav kas see on loll jutt mis ma Rapla kohaliku autoelektriku k?est kuulsin, et VAG-COM softi pidi olema sisse kirjutatud programmijupp, mis hiina piraatkaablid p*rse keerab peale teatud arvu kordi kasutamist?
Ei ole loll jutt. Pidi mingi koodijupp olema jah mis ?ra tapab ned hiinakat. Peale update pidi kindlalt asi kutu olema, muu kohta ma eitea.

Vasta

Mine “Elektroonika”