Vag-comi probleem vanemate autodega.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Vag-comi probleem vanemate autodega.
Probleem selles, et 409.1 vag-com ei saa ?hendust vanemate autodega. N?iteks b4 ja 88a passatit. 96a a4 ja 98a golfil t??tab v?ga ilusti. 92a audi s4 leiab ainult mootori ?les. Oskab keegi midagi tarka ?elda?
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
On see sul originaal Ross-Tech kaabel? Siis uuri nende kodulehte ja saad vastuse oma k?simusele.
99% t?en?osusega on see sul mingi piraat kaabel, sellisel juhul otsi ?les see hiinlane kes selle kokku keevitas ja k?si temalt
PS. igal juhul sellele konkreetsele k?simusele vastuse saad ross-techi kodulehek?ljelt http://www.ross-tech.com/
[Muudetud: 27-2-2008 4ratast]
99% t?en?osusega on see sul mingi piraat kaabel, sellisel juhul otsi ?les see hiinlane kes selle kokku keevitas ja k?si temalt

PS. igal juhul sellele konkreetsele k?simusele vastuse saad ross-techi kodulehek?ljelt http://www.ross-tech.com/
[Muudetud: 27-2-2008 4ratast]
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
Serial v?i USB?
Mul kogemus jadaporti ?henduva kaabliga, mis hakkas m?rksa paremini 93a 2.6l audi mootoriga r??kima, kui vastava pordi FIFO puhver sai v?lja l?litet.
Mul kogemus jadaporti ?henduva kaabliga, mis hakkas m?rksa paremini 93a 2.6l audi mootoriga r??kima, kui vastava pordi FIFO puhver sai v?lja l?litet.
Volkswagen, kah auto... VW usenet group
-
- Huviline
- Auto: VW Phaeton 5.0TDI, 5.0TDI, 1.9TDI
Kui n??d aastaga m??da ei pane kuid alates 92a tuli alles V.A.G s?steem autodele (algul VW ja aastake hiljem audile)... enne seda oli mingi plink koodi taoline s?steem (mingi aja autodel olid m?lemad s?steemid) ...seega ei ole vahet mis kaabel 88a passatisse ikka ei saa:D Ei saada ka esinduste uuemate VASidega
-
- Huviline
- Auto: Audi A7 3.0TFSI
- Tänatud: 1 kord
Ei ole loll jutt. Pidi mingi koodijupp olema jah mis ?ra tapab ned hiinakat. Peale update pidi kindlalt asi kutu olema, muu kohta ma eitea.Originally posted by insche
Kusjuures huvitav kas see on loll jutt mis ma Rapla kohaliku autoelektriku k?est kuulsin, et VAG-COM softi pidi olema sisse kirjutatud programmijupp, mis hiina piraatkaablid p*rse keerab peale teatud arvu kordi kasutamist?