2007.a Passati orginaal makk. RCA?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: MB Vito 115
- Kontakt:
2007.a Passati orginaal makk. RCA?
Hei
Kas 2007.a Passatil on R300 makil RCA otsad olemas?
Kas 2007.a Passatil on R300 makil RCA otsad olemas?
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 05:22, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Audi A7 3.0TFSI
- Tänatud: 1 kord
Ma olen 99% kindel, et ei ole. Kas VW kasutab kah mingeid blaupunkti makke? Ma pole VW omasid uurinud, audidel k?ib mini-iso pistik taha, sealt saab liiniv?ljundi. See n?. v?ljund peaks olemas olema, aga mitte sellisel kujul et seal RCA otsad kohe ripuvad.
Variant on sul sellist convererit kasutada mis teeb k?lari v?ljunditest RCA. Mul n?iteks oli sellega palju v?hem h?ireid kui maki liiniv?ljundit kasutades.
Variant on sul sellist convererit kasutada mis teeb k?lari v?ljunditest RCA. Mul n?iteks oli sellega palju v?hem h?ireid kui maki liiniv?ljundit kasutades.
-
- Huviline
- Kontakt:
Tore. Eks uurin kas on seal selline pesa taga olemas. Ise ka kunagi kasutasin converterit ja ajab asja ?ra aga kvaliteet kannatab.Algselt postitas: blade
Ma olen 99% kindel, et ei ole. Kas VW kasutab kah mingeid blaupunkti makke? Ma pole VW omasid uurinud, audidel k?ib mini-iso pistik taha, sealt saab liiniv?ljundi. See n?. v?ljund peaks olemas olema, aga mitte sellisel kujul et seal RCA otsad kohe ripuvad.
-
- Huviline
- Kontakt:
?lemineku all peetakse siiski silmas mingit iso pistikut. Converteri saab panna ka k?lli juhtmetele j?rgi.Algselt postitas: riders
selle "?lemineku" nimi on Hi-Low converter maksab ta mingine 120.-, kui asi l?heb woofri v?imule siis on savi, kuid mingil m??ral kvaliteet kannatab, kuid mitte v?ga hullusti.
?hendada tuleb siis maki v?ljunditesse ning must juhe massi.
-
- Huviline
- Kontakt:
Arvatavasti jah selline v?i midagi sarnast. Converter natuke teine teema aga eesm?rk neil sama.Algselt postitas: riders
converteri panedgi k?lli juhtmete j?rgi ehk maki v?ljundisse!
Kas selline siis??lemineku all peetakse siiski silmas mingit iso pistikut.
[Muudetud: 19-2-2008 riders]
[Muudetud: 19-2-2008 riders]
http://www.noortehnik.ee/shop/big/367.j ... 1203427386
[Muudetud: 19-2-2008 Golfrider]
Paistab, et siia teemasse mahub vist ka minu mure...kuigi ma ei m?ista, misasi see RCA on, aga minu mure siis...
Nimelt on Blaupunkt D?sseldorf C51 kassetikas...ja sooviks teada, et kas ja millise kaabliga saaks talle sisendi teha, et kvaliteet oluliselt ei kannataks...siiani olen kasutanud seda kasseti v?rki, kuid kui Sony xPL?D'id taha panin, siis annab tunda, et yks pool ei m?ngi sama valjult kui teine...tahaks siis tekitada sellise sisendi, mis enamv?hem kvaliteetselt asja edasi annab...igasugused n?uanded ja ettepanekud on teretulnud...
Ette t?nades,
Romeo.
Nimelt on Blaupunkt D?sseldorf C51 kassetikas...ja sooviks teada, et kas ja millise kaabliga saaks talle sisendi teha, et kvaliteet oluliselt ei kannataks...siiani olen kasutanud seda kasseti v?rki, kuid kui Sony xPL?D'id taha panin, siis annab tunda, et yks pool ei m?ngi sama valjult kui teine...tahaks siis tekitada sellise sisendi, mis enamv?hem kvaliteetselt asja edasi annab...igasugused n?uanded ja ettepanekud on teretulnud...
Ette t?nades,
Romeo.
Re: 2007.a Passati orginaal makk. RCA?
Ei hakka uut teemat tegema ja foorumist otsides ka ei leidnud oma murele vastust. Enne kui lahti hakkan midagi kakkuma siis tarkadelt meestelt küsiks kas B6 Passat Sedaan kerega kõlari juhtmed tahapoole ka ulatuvad kui aind tagumiste uste sisse? Et oleks lihtsam kõlarijuhtmetelt RCA väljundit võtta!!
-
- Huviline
- Telefon: 5248471
- Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Re: 2007.a Passati orginaal makk. RCA?
Loogiliselt võttes nad tagumistest ustest kaugemale ei ulatu. Kõigeparem ikkagi maki tagant võtta signaal.Veiks010 kirjutas:Ei hakka uut teemat tegema ja foorumist otsides ka ei leidnud oma murele vastust. Enne kui lahti hakkan midagi kakkuma siis tarkadelt meestelt küsiks kas B6 Passat Sedaan kerega kõlari juhtmed tahapoole ka ulatuvad kui aind tagumiste uste sisse? Et oleks lihtsam kõlarijuhtmetelt RCA väljundit võtta!!
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.