laadimisega jama
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Passat B8.5
- Tänanud: 2 korda
laadimisega jama
Hommikul selgus, et auto ei l?he k?ima - s?mtomid oli sellised nagu oleks aku t?hi. Sai siis teise auto pealt k?ima pandud. Minut k?is ilusti kui siis hakkas vahele j?tma ja salongi tuled j?id j?rjest tuhmemaks - voolu v?he. Selgus, et auto k?ib ainult aku pealt. K?imise pealt akult juhtme maha v?tes suri auto v?lja. Kas genekas l?bi? ?ks ennast targemaks pidav mees r??kis pinge regulaatorist vms.
Samas n?idikute blokis ei l?he ka geneka tuli p?lema, mis muidugi kindla peale j?rel ka ei ole.
Priit
Samas n?idikute blokis ei l?he ka geneka tuli p?lema, mis muidugi kindla peale j?rel ka ei ole.
Priit
mul oli sama teema, geneka tuli p?lema ei l?inud kui s??det panin, siis tegin selle varjandi et otse l?bi pirni s??tepooli peale ning siis j?i tuluke p?lema. aga vahetasin alguses pingeregulaatori ?ra, ei aidanud, siis vahetasin sisu ?ra kaasa arvatud pingeregulaator ning siis hakkas laadima.
edit: testriga jah hea m??ta, algul aku pinge ?ra ning siis auto k?ima peaks t?usma u. 14.4v peale kui j??b 12v peale ja v?heneb siis genekas ei lae, ning uue geneka ost. mul oli ?nneks teine genekas olemas.
[Muudetud: 22-3-2008 riders]
edit: testriga jah hea m??ta, algul aku pinge ?ra ning siis auto k?ima peaks t?usma u. 14.4v peale kui j??b 12v peale ja v?heneb siis genekas ei lae, ning uue geneka ost. mul oli ?nneks teine genekas olemas.
[Muudetud: 22-3-2008 riders]
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Teinekord ?ra hakka t??tava mootoriga autol kunagi akujuhet lahti v?tma (huvitav mida niimoodi kontrollida p??takse?!) sest asi v?ib l?ppeda palju kallima remondiga kui geneka korrastusega.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..