VW V6 2.5 TDI
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.9 TDI '97
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
VW V6 2.5 TDI
Tahaks siis teada kuda see mootor kestab...plaan nigu oleks soetada kuigi natuke hirmutab 230k hooldusv?lp mis m?ne v?itel 40k ja teise s?nul 10k...kui palju sellest jutust paika peab ise kahjuks ei tea....nimelt tahaksin teada kuda nende hooldustega on ja kui h?sti see mootor kestab. Tean et A8-l sama mahuga ja samat t??pi mootor pidi remondis ikka sage k?laline olema.
1.9tdi on lollikindel ja minekuga ei j?? ka sellele 2.5 alla.2.5 v?tab ikka mehiselt k?tet ka rohkem ja hooldused kallimad.Nii kaua kui 2.5 k?ib on ilus aga kui midagi l?heb , siis jama.neil ka pumbad suht n?rgad.Tuttaval on 2.5 v6 4motion atm k?tet v?tab 12 -13 linnas.ja etteande pump ka juba l?ks.remont oli 8500 kilo.
-
- Huviline
- Kontakt:
Algselt postitas: jan555
1.9tdi on lollikindel ja minekuga ei j?? ka sellele 2.5 alla.2.5 v?tab ikka mehiselt k?tet ka rohkem ja hooldused kallimad.Nii kaua kui 2.5 k?ib on ilus aga kui midagi l?heb , siis jama.neil ka pumbad suht n?rgad.Tuttaval on 2.5 v6 4motion atm k?tet v?tab 12 -13 linnas.ja etteande pump ka juba l?ks.remont oli 8500 kilo.
seda tean et 1.9 on lollikindel...endal praegune vanem 1.9 tdi...ainult ?ks viga on kallal millega tegelen...mootor on t?esti hea...ja ei ole v?ga r??vel kah....2.5-ne on muidugi s?iduomadustelt parem...seda ma ehk teadsin juba enne...
nimelt tundsingi rohkem huvi selle remondi ja asja kohta....ei tahaks v?ga suuri kulutusi teha.. tahaks et asi oleks v?imalikult vastupidav.
mis seal ikka vaadata.Tore kui korras on.Aga kui juppe lendama hakkab, eks siis vaataks n?gu.Algselt postitas: slipperyv?i minu omaAlgselt postitas: ylbiktule vaata minuoma;DAlgselt postitas: Vader
oleneb mis aasta 2,5 see on mida vaatad
aga jah enamustel on see 250000km hooldus t?esti 40000.- eeki
ja ei ole mina veel n?inud 2,5tdi mis kuskilt ?li ei leemendaks
kindlasti neid on aga mina veel n?inud ei ole
-
- Huviline
- Kontakt:
kus juures v6 diisel oleks t?esti j?ulisem ja huvitav s?idukogemus...aga mind just huvitabgi selle mootori ja veermiku vastu pidavus...veermik ok peaks tegelt sama olema...ainult mootori vahe...vb ma eksin...ei tea...aga ongi point selles et kuda kestavad jne...juppide hindasid suudan ise ka ette kujutada...r4 odavam kui v6
EDIT: ja minu vaadatud autode hind j??b kuhugi 100k - 115k kanti maximum
[Muudetud: 31-3-2008 end889]
EDIT: ja minu vaadatud autode hind j??b kuhugi 100k - 115k kanti maximum
[Muudetud: 31-3-2008 end889]
2,5 TDI V6- on halb valik kuni v.l. 2003.a. siis muudeti natuke seda ?lakorruse ?litamist.
3,0 v6 TDI oluliselt t??kindlam aga ka haruldasem.
Turult suht v?imatu saada masinat millel see nukamajandus juba vahetatud oleks.
Selles hinnaklassis vali pigem bensukas tuleb kokkuv?ttes odavam.
[b][color=#FF0000]ÄRGE LIITUGE VIASATIGA[/color][/b]
-
- Huviline
- Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG
turul p?ris palju selliseid masinad millel nukad vahetatud aga ole mees ja leia need ?lesseAlgselt postitas: marli1
2,5 TDI V6- on halb valik kuni v.l. 2003.a. siis muudeti natuke seda ?lakorruse ?litamist.
vw ei hoia meid elus
meie hoiame vw elus
meie hoiame vw elus
-
- Huviline
- Kontakt:
bensiiniga tegemist ei tee, seega j??b seev?lja. 3.0 on ka ehk veidi ?lej? k?iv k?tte poolest...ja p?ris 2003 ei j?ua soetadaAlgselt postitas: Vaderturul p?ris palju selliseid masinad millel nukad vahetatud aga ole mees ja leia need ?lesseAlgselt postitas: marli1