87 c termostaat
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
87 c termostaat
Hetkel on mul diiselventol sees 87 c termostaat.Kas oskab keegi ?elda kust oleks v?imalik saada termostaati,mis avaneks v?iksema tosoolitemperatuuri juures.Nimelt maantee s?idul kui p??re on pidevalt 2500 p??ret ja peale siis tempi n?idik t?useb 105 kraadini enne kui vent t??le hakkab.Linnas ?le 90 c ei t?use.Forsis ega aaves mulle v?iksema tempiga termostaati ei pakutud.
-
- Huviline
Linnas l?heb ventikas t??le normaalselt 90 c juures,aga maanteel nagu liiga hilja.?ra sai vahetatud termostaat ja tempi andur ja radika k?ljes olev termol?liti.Sellep?rast tahakski v?iksema kraadiga termostaati et siis l?heks suur ring varem lahti ja temp ei t?useks ka maanteel nii k?rgeks(105 c )
[Muudetud: 1-4-2008 volksvento]
[Muudetud: 1-4-2008 volksvento]
-
- Huviline
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Kui sul jahutuss?steem survet peab, siis selle 105c juures ei "mulise" seal midagi. F??sika f??sika ..Algselt postitas: volksvento
Nojah kuna kusagilt v?iksema kraadiga termostaati ei saa siis mingi hetk v?tan selle termostaadi ette ja keedan v?he.V?ibolla ei panegi tagasi kuna suvi nagunii ukse taga juba.Ega see pidevalt mulisev tosool(105 c )plokikaanele head ei tee.

▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
-
- Huviline
Omal hiljaaegu tekkis sama probleem, et mootori temp kiskus maantes?idul liiga k?rgeks. Plokikaane tihend hakkas ka juba vahetust vajama, immitses natuke v?lja ja ajasingi selle kaela, et ehk laseb survet v?lja v?i midagi ja nii oligi. Vahetasin kodus plokikaanetihendi ?ra ja asi paranes. Peale seda pole temperatuuriga probleeme olnud 
Iseenesest karterisse veel jahutusvedelik ei j?udnud, ega midagi sellist, aga temp h?iris. Pikema s?idu puhul hakkas temperatuuri n?idik peale 80 km/h kohe m?rgatavalt t?usma.
Et siis... ehk on abi.

Iseenesest karterisse veel jahutusvedelik ei j?udnud, ega midagi sellist, aga temp h?iris. Pikema s?idu puhul hakkas temperatuuri n?idik peale 80 km/h kohe m?rgatavalt t?usma.
Et siis... ehk on abi.

-
- Huviline
V?tsin t?na siis asja t?siselt k?sile ja mis ma avastasin-nimelt on mul jahutusventikas kahe kiirusega ja kiirem ei t??tanud sest paisupaagi all olev must elektriplokk v?i mis iganes see ka on,selle otsad olid nii ?ra oksudeerunud et paha hakkas.Puhastasin k?ik ilusti ?ra ja saigi asi korda.N??d ei t?use temperatuur isegi pikalt 130-ga s?ites ?le 90`:P