Passati pidurid

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
silts
Huviline
Auto: VW Passat 1,4 tsi 2017

Passati pidurid

Lugemata postitus Postitas silts »

Passat 1,8 `98a. pidurdades esimene parempool kahiseb k?vasti nagu raud k?iks vastu ketast.Aga klotsid paistavad nagu uued.Millest see kahin v?iks tingitud olla?V?i on mingid kehvad klotsid?

Kasutaja avatar
marco
Huviline
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas marco »

Mul juhtus ?kskord selline tobe lugu,et peale klotsivahetust hirmus k?hin sees.:(Huvilisena v?tsin esimesel vabal momendil rattad j?lle alt.Ja oh ?llatust,olin klotsi tagurpidi sisse pannud.;D

Kui sa pole hiljuti klotse vahetanud ja k?hin tuli ?kki,siis on seal jah mitu v?imalust.Lihtsaim viis oleks asi lahti v?tta ja 80%-lise t?en?osusega peaks visuaalse vaatlusega aru saama,milles asi.

silts
Huviline

Klotse pole vahetanud,kahin on ka veidi aega juba olnud.

vibla
Huviline

Lugemata postitus Postitas vibla »

v?lise vaatluse k?igus v?ib t?esti tunduda et klots on korras aga tegelikkus on see et paraku on esipiduritega nii et ta kulutab rohkem sisemist klotsi mida v?lisel vaatlusel aga nii kerge kontrollida pole... lihtsam leida see 15 min aega ja asi lahti v?tta..
plokikaante remont, survestamine, lihvimine, valuvelgede sirgestamine, sõiduautode veermiku ja mootori remont.

silts
Huviline

Algselt postitas: vibla
v?lise vaatluse k?igus v?ib t?esti tunduda et klots on korras aga tegelikkus on see et paraku on esipiduritega nii et ta kulutab rohkem sisemist klotsi mida v?lisel vaatlusel aga nii kerge kontrollida pole... lihtsam leida see 15 min aega ja asi lahti v?tta..
kuidas passatil klotsivahetus k?ib?kas support tuleb k?ljest v?tta? pole varem piduriklotse vahetanud

Kasutaja avatar
marco
Huviline
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas marco »

Mina Golfil v?tsin k?ll suppordi maha.Siis on kerge vahetada.

stoky78
Huviline

Lugemata postitus Postitas stoky78 »

Mina sain niimoodi,et keerasin alt suporti lahti ja k??ndus ilusti vabalt ?less ja piduriklotsid j?id kettajuurde sinnaplekk raamide sisse, kust nad ilusti vabalt k?tte sai.
Diesel power:)

stoky78
Huviline

niisiis oleks ?ks k?simus. pidurdamisel , kui aken lahti ja mingit m?ra ?mberringi suurt ei ole. on kuulda,et juhipoolne esimene pidur kahiseb. klots vaatasin on v?ga korralik ja kettal on ??res nagu rooste, mis j??b klotsi alast v?ljapoole. millest v?ib see asi olla?

Insomnia
Huviline

Lugemata postitus Postitas Insomnia »

Vaata kindlasti see ketta tagune plekist kaitse ?le, ?kki see k?ib vastu. Minu passatil oli keegi pudrun?pust k?pard remondimees selle pleki mingi imel?bi suutnud vastu ketast ajada ja see kahises ikka korralikult kogu aeg..

Terv,
insomnia
IGA PÄEV pressin rõõmsa näoga masuuti! :D

stoky78
Huviline

sealt see koterman tuligi:D tuli ise ka meelde,et kui panin suverehve alla, siis veljepoiss korra potsatas peale sinna.. Kas t?esti nii v?iksest m?ksust piisas talle. see plekk on seal muidu ikka p?ris paks..

Vasta

Mine “Veermik”