Toonriba seaduslikkus?

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Even
Huviline
Auto: VW Vento (1.8, 66kW, aut. gaasiseadmega)

Lugemata postitus Postitas Even »

Kui keegi juhtus eilset Reporterit n?gema, siis seal analoogsest teemast juttu. K?ll mitte toonribast, vaid toonitud k?ljeklaasidest. "Patune" oli vist me teemat lugenud ja n?udiski julkgestuspolitseilt ekspertiisi. Ja mis te arvate, kas sellest oli kasu? Muidugi mitte, sellest eest kutsuti ta politseiautosse vaid ja maha pidi oma kile ikka kakkuma. Seega ARK'i ja politsei arusaamad asjast on hoopis erinevad. Kell j?ud, sel ?igus.

uduuurija
Huviline
Lugemata postitus Postitas uduuurija »

Alav??rsuskompleks v?i midagi on selle nimi - psiholoogid teavad t?psemalt. Mida blond ?tles, kui ta rajalt maha v?eti ja ?eldi, et silma j?rgi olla kiirus liiga suur olnud?

stoky78
Huviline

Lugemata postitus Postitas stoky78 »

seal oli ka,et ment ?tles,et Kaitsekile v?ib olla ees, aga kas kaitsekile ka mingit ?rna tooni annab,et t?itsa valged ei oleks?
Diesel power:)

jno
Klubiline
Telefon: 55593008
Auto: VW Golf R MkVI

Lugemata postitus Postitas jno »

Kui paikesesirmidega vorrelda, siis mis asendis need olema peavad!? Kas vastu esiklaasi lykatud voi katuse suhtes 90 kraadi ehk siis otse alla!? Selles mottes ei usu ka seda!! Seda ei saa ju mingi seaduse aluseks votta!! Voi mis!?

Kasutaja avatar
tibullus
Veteran
Auto: Passat W8 4.0 4Motion
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tibullus »

No ma n?gin ?ksp?ev ?ldse ?hte opelit, millel terve esiklaas lilla :D
W8

rxs
Huviline
Lugemata postitus Postitas rxs »

need on eri klaasid, ei tule t?pselt see nimi ainult meelde! need yldjuhul tehase poolt kuid saab ka ise osta!
Müüa ära gastreeritud maipõrnikas.

rxs
Huviline
Lugemata postitus Postitas rxs »

Solarid :D olid vist
Müüa ära gastreeritud maipõrnikas.

puna1
Huviline
Auto: VW Passat CC

Lugemata postitus Postitas puna1 »

Algselt postitas: Even
Kui keegi juhtus eilset Reporterit n?gema, siis seal analoogsest teemast juttu. K?ll mitte toonribast, vaid toonitud k?ljeklaasidest. "Patune" oli vist me teemat lugenud ja n?udiski julkgestuspolitseilt ekspertiisi. Ja mis te arvate, kas sellest oli kasu? Muidugi mitte, sellest eest kutsuti ta politseiautosse vaid ja maha pidi oma kile ikka kakkuma. Seega ARK'i ja politsei arusaamad asjast on hoopis erinevad. Kell j?ud, sel ?igus.
See oli m?ttetu vend kiskus ikka maha.
Politseil pole ?igust silmaj?rgi asju hinnata v?ib omal midagi pihku v?tta ja siis tunde j?rgi hinnata, teised ei pea otsusega n?ustuma.
Olid kindel j??nud edasi kindlaks l?ind siis kordus ?levaatusele seal oleks ikka maha kiskunud, aga poleks ennast telekas t?is teinud.

Lillaka tooniga on jah Solar.
Mul masinal k?ik klaasid ja k?ljeklaasid pakett veel.
Miski telefon, ega GPS normaalselt l?bi klaaside eriti ei toimi.
Kui tel levi kaduma hakkab r??kides teen akna lahti tavaliselt ja saab edasi r??kida.
Solaril veel hea plus tavaklaasiga v?rreldes poole kallim sai mingiaeg tagasi vahetatud.

xpr
Huviline
Auto: Passat B8.5
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas xpr »

Tekkis ka eile politseiga v?ike arutelu puhumise k?igus - seoses esiklaasil olevate kleepsudega. Esiklaas peab olema puhas ja v?ib olla ainult tehasetoon. Klaas peab olema igaltpoolt vict 75% vms l?bin?htav, kleepsu koha peal on see 0%. Numbrid v?ivad olla erandkorras, kuid mitte t?navapildis. Uuris ja k?ljeaknaid, kuna kunagi on seal mingi toon v?i turvakile olnud ja m?ne koha peal liimi v?i muu sellise j?ljed - mis ei tule maha.
P??sesin lubadusega, et v?tan need m?ne p?eva jooksul maha. ?htul nokkima siis:cool:

Pilt

[Muudetud: 20-4-2008 xpr]

sparkplug
Huviline
Lugemata postitus Postitas sparkplug »

;) pikk vaidlus teil siin. Mina tean et esiklaasi ei tohi kiletada, sai veel spetsiaalselt ?he tuttava auto?etaja k?est k?situd. Muidugi tundub ka endale veits imelik, sest klaasil on ju uuest peast juba kiht peal?! Aga seda siin lugedes tekkis mul k?simus: kas ma olen valesti aru saanud v?i t?esti n??d isegi parandatakse tuuleklaasis olevaid t?kkeid ja kuidas siis sellesse veel suhtutakse?:o

Vasta

Mine “Kere & Sisu”