millist ?li kasutate
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
millist ?li kasutate
Plaanis hakata j?uallikas ?li vahetama, siis k?sikski, et millist ?li soovitate kasutada, mootoriks1,9TDI 85kw 02a. Kui suur on vahetusv?lp?
-
- Klubiline
- Telefon: 51982593
- Auto: ŠKO S4 4x4 / VW G7.5
- Tänanud: 20 korda
Mul samuti 1.9 TDI 85 kw ja kasutan Mobil1 5w-30 (mingi formula oli ka l?pus aga seda t?pselt peast ei m?leta). Nagu olen aru saanud on see muutuva viskoossusega t?iss?nteetiline ?li. Pole just k?ige odavam aga pumppihustitega mootori puhul soovitatakse kasutada korralikku ja kvaliteetset ?li.
psiiaaaooooo
Oled valesti aru saanud. Kasutada tuleb ?ige spetsifikatsiooniga ?li. Mul on kahtlus, et nimetatud mobil1 ?li ei vasta ei VW505.01, 506.01 ega ka mitte 507.00 spetsifikatsioonidele. Omat poolt soovitaksin kah kasutada eelpoolk?neleja mainitud Castrol ?li.Algselt postitas: vamps
Mul samuti 1.9 TDI 85 kw ja kasutan Mobil1 5w-30 (mingi formula oli ka l?pus aga seda t?pselt peast ei m?leta). Nagu olen aru saanud on see muutuva viskoossusega t?iss?nteetiline ?li. Pole just k?ige odavam aga pumppihustitega mootori puhul soovitatakse kasutada korralikku ja kvaliteetset ?li.
[Muudetud: 10-4-2008 ivar80]
-
- Klubiline
- Telefon: 51982593
- Auto: ŠKO S4 4x4 / VW G7.5
- Tänanud: 20 korda
No ma loodan, et sobib, sest 8 aastat on seda juba kasutatud ning ei n?e p?hjust miks mina ei v?iks seda kasutada. Mootor k?ib samuti normaalselt. Algul uurisin ka selle ?li kohta, siis ei leidnud kuskilt, mis ei lubaks seda PD mootoris kasutada.Algselt postitas: dunloper
Iseasi kas see sobib 85 kw diislile ;D
psiiaaaooooo
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
2004.a. 1.9TDI-PD 96kW
Just enne Saksast siia j?udmist oli hooldus tehtud ja sees sellest ajast Castrol SLX PROFESSIONAL Powerflow LongLife III 5W-30. Kompuuter uut ?livahetust tahtma hakkab, siis l?heb ilmselt sama asi uuesti sisse.
:P:P
Just enne Saksast siia j?udmist oli hooldus tehtud ja sees sellest ajast Castrol SLX PROFESSIONAL Powerflow LongLife III 5W-30. Kompuuter uut ?livahetust tahtma hakkab, siis l?heb ilmselt sama asi uuesti sisse.
SLX PROFESSIONAL Powerflow LongLife III 5W-30
T?iss?nteetiline mootori?li. Valminud koost??s VW-ga. Castroli eesrindlikul Clean Performance Technology? p?hinev toode, mille kasutamisel v?heneb heitgaaside hulk. Puhtam auto, puhtam ?hk. Kasutamine tagab vastupidavuse, parima kaitse, mootori efektiivse t?? ?hest hooldusest teiseni, suurema v?imsuse, pikema ?livahetusintervalli, k?tuse t?husama p?lemise ning puhtamad heitgaasid, v?hendades keskkonna saastamist. Kombinatsioonis VW diiselmootori tahmafiltriga v?hendab tahmaosakeste hulka heitgaasides kuni 50%, pikendades seega ka filtri eluiga.

▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
Kuulge lugege ikka esimest posti ka ennem kui ?li soovitate. BP k?ll sellele mootorile sobivat ?li ei tooda. Gulf'il on k?ll sobilik ?li olemas http://www.gulfoil.ee/es/product_inform ... _5w30.html. 20W60 kindlasti ?ige ?li ei ole.
[Muudetud: 16-4-2008 ivar80]
[Muudetud: 16-4-2008 ivar80]
Ise kasutan ka tehase poolt juba sisse pandut, Castroli. Vahetamas olen seni k?inud ka esinduses.
Lisaks tegin talle ka Xado kuuri l?bi. http://www.xado.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Olen seda juba kolmandasse autosse valanud ning seni on lubatud tulemused ka tulnud.
Lisaks tegin talle ka Xado kuuri l?bi. http://www.xado.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Olen seda juba kolmandasse autosse valanud ning seni on lubatud tulemused ka tulnud.
BP Visco 7000 Long Life III SAE 5W-30 VW504.00, 507.00, BP Visco 7000 Long Life II SAE 0W-30 VW503.00, 506.00, 506.01Algselt postitas: ivar80
Ma arvan ka, et teemaalgatajat huvitavad k?ik volkari mootorid ja nendes kasutatavad ?lid
N?ita ?ks BP ?li mis vastab VAG pumppihustitega mootori n?uetele
Ise kasutan Liqui Moly TOPTEC 4200 SAE5W-30 ?li.