mure kesklukuga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
mure kesklukuga
Panen signa puldist peale aga vaakumpump ei t??ta. Kui aga v?tan signa maha(kesklukk), teeb vaakumpum uksed lahti. Mis jama on?
- 2.0 -
-
- Huviline
- Telefon: 58005904
- Auto: Jeep Commander
- Tänatud: 4 korda
See vaakumpumba pistik saab vett, mul endal sama jama. K?ige hullem jama on see, kui benapaagi luuk lahti ei tule ;D
M?tekam on vist kuskilt teine t??korras vaakumpump otsida aga v?ib ka ?ritada pistikud ?ra kuivatada ja siis proovida. Ma v?tsin pumba maha, tegin lahti ja kuivatasin seest ?ra, kuigi mul ta t??le siiski korrektselti ei hakanud. Vahest teeb uksed lahti, vahest paneb kinni ka.
M?tekam on vist kuskilt teine t??korras vaakumpump otsida aga v?ib ka ?ritada pistikud ?ra kuivatada ja siis proovida. Ma v?tsin pumba maha, tegin lahti ja kuivatasin seest ?ra, kuigi mul ta t??le siiski korrektselti ei hakanud. Vahest teeb uksed lahti, vahest paneb kinni ka.

-
- Huviline
- Telefon: 53837888
- Auto: VW Golf III VR6
Mul sai vaakumpump niimoodi vett et viskas pumbast dzinni v?lja,l?ks l?hisesse.paar p?eva hiljem lammutasin pumba laiali kuivatasin ja puhastasin seest k?ik ilusti ?ra ja uskumatu kuid hakkas uuesti t??le.Hiljem juhtus t?pselt sama asi kuid siis juba nii hullult et pumba korpus sulas ?les.
Aga soovitan pump lahti korra v?tta,kontaktid ?ra puhastada,vast hakkab t??le;)
Aga soovitan pump lahti korra v?tta,kontaktid ?ra puhastada,vast hakkab t??le;)
Aju on kõige seksikam kehaosa,sest seda kepitakse kõige rohkem
Proovisin teise pumbaga, ikka sama jama. Uksi lukku ei pane, kuid signa paneb peale- lahti tehes v?tab signa ilusti maha ja pump puhub. Lammutanud ja otsinud ja proovinud igatepidi. Avastasin veel seda,et kui signa peale panna ja siis vaakumvoolikust imeda, mis pumpa l?heb, hakkab pump imema:o
K?isin mingi elektriku juures, tema v?tis kahe k?ega peast kinni ja ?tles, et pole aega...et tal pole aimu ka.
K?isin mingi elektriku juures, tema v?tis kahe k?ega peast kinni ja ?tles, et pole aega...et tal pole aimu ka.
- 2.0 -
oli sarnane probleem...puldis uksed kinni ei l?inud aga signa l?ks peale. Viga seisnes sellest,et ?hel ukse ja kere vahelises kummil?dvikus oli ajahammas juhtmed hapraks teinud ja need olid pooleks l?inud. Paikasin ?ra probleem l?inud. Vea leidsin nii...istusin autosse ja panin juhiukse lukku ja vaatasin, mis uksed temaga kaasa lukustasid, mis ei lukustanud sealt hakkasin probleemi otsima.
...minu arusaamise j?rgi on juhiukse sees n?nda?elda juhtmootor, mis saadab signaali laiali ja kui kuskilt signaal tagasi ei tule,siis ei lukusta ta uksi. Parandage kui ma eksin...
...minu arusaamise j?rgi on juhiukse sees n?nda?elda juhtmootor, mis saadab signaali laiali ja kui kuskilt signaal tagasi ei tule,siis ei lukusta ta uksi. Parandage kui ma eksin...
Vahepeal sain asja niikaugele, et viga on juhiukse sees olevas s?steemis. Kuna lukustamise nupud on eemaldatud ja samuti ka lukuaugud oli selle otsimine v?he raskem. Kui ukse sees nupp alla vajutada, l?hevad ukse lukku- ilmselt ikkagi selles s?steemis seal ukse sees viga. Otsin uue (juhtmootori( sinna ja siis vaatab edasi.
- 2.0 -