L?hi- ja kaugtulede probleem
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Audi Quattro
L?hi- ja kaugtulede probleem
Juhtus selline lugu, et s?idu pealt kustusid tuled ?ra (nii l?hi kui ka kaug)(ja seda muidugi ??sel) aga parktuled p?levad. P?lema hakkasid ABS ja k?sipiduri tuled armatuuris.
Kaitsmed kontrollisin ?le, k?ik terved. Milles v?ib olla probleem?
Autoks on Golf 3 GTI 1996 aasta.
[Muudetud: 28-4-2008 Kaido]
Kaitsmed kontrollisin ?le, k?ik terved. Milles v?ib olla probleem?
Autoks on Golf 3 GTI 1996 aasta.
[Muudetud: 28-4-2008 Kaido]
seda ei tea millest abs'i ja k?sipiduri tuli p?lema hakkas.. aga tuled ei pruugi p?leda, kuna tuletde peal?liti on l?bi k?rssanud (see samune ratas salongis millest p?lema saab p??rata). see kipub l?bi minema kui koormus suur ehk kui kasutatakse v?imsamaid pirne kui tehase poolt m??ratud!
[Muudetud: 28-4-2008 olip]
[Muudetud: 28-4-2008 olip]
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Probleem v?ib olla ka s??teluku kontaktplaadis v?i selles et generaator l?petas laadimise (kahtlus seep?rast et ka muud m?rgutuled l?ksid p?lema).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
miks peaks k?sipidurituli p?lema hakkama kui genekas ei lae? seda et abs hakkab p?lema kui genekas ei lae on usutavam! aga et k?sipidurituli. no ma ei tea.
mina laseksin enne s??teluku lahti v?tmist tuledepeal?liti ?le kontrollida kuskil autoelektriku juures! see l?liti on vw-nite ?ks t??pviga - vanus ja valekasutus (eelpool mainitud) l?petavad selle t??tamise!
kas kaugtulekangiga m?ngides kaugtuled ei p?le? ma k?ll ei tea golf 3 kaugtulekangist midagi, aga seda peal hoides - kui on selline asend - peaksid kaugtuled p?lema!
mina laseksin enne s??teluku lahti v?tmist tuledepeal?liti ?le kontrollida kuskil autoelektriku juures! see l?liti on vw-nite ?ks t??pviga - vanus ja valekasutus (eelpool mainitud) l?petavad selle t??tamise!
kas kaugtulekangiga m?ngides kaugtuled ei p?le? ma k?ll ei tea golf 3 kaugtulekangist midagi, aga seda peal hoides - kui on selline asend - peaksid kaugtuled p?lema!