Golf 4 ukselink ei tööta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 4 ukselink ei tööta
Tere,
Selline probleem , et Golf 4 tagumise ukse link v?ljastpoolt ei ava ust, sisemine t??tab. Ilmselt on vaja uksepolster maha v?tta ja vaadata milles asi. K?simus selline , et kuidas on uksepolster kinnitatud, kindlasti on mingid peidetud kruvid kuskil sees, ehk saaks keegi n?u anda kuidas selle uksepolstri maha saab. auto muidu elektriakendega. Golf 3-l olid kruvid k?epideme sees, kas 4-l ka?
Ette t?nades.
Selline probleem , et Golf 4 tagumise ukse link v?ljastpoolt ei ava ust, sisemine t??tab. Ilmselt on vaja uksepolster maha v?tta ja vaadata milles asi. K?simus selline , et kuidas on uksepolster kinnitatud, kindlasti on mingid peidetud kruvid kuskil sees, ehk saaks keegi n?u anda kuidas selle uksepolstri maha saab. auto muidu elektriakendega. Golf 3-l olid kruvid k?epideme sees, kas 4-l ka?
Ette t?nades.
Viimati muutis argo, 12 Mär 2012, 17:03, muudetud 1 kord kokku.
Endal oli sama asi aga passatil. Trossi ots oli lahti tulnud. Sai v?ljastpoolt lingile l?henetud. Plastik kate maha ja siis keerad ukse piidal olevat kruvi, mitte aga t?itsa v?lja, sest siis kukub see sisse ja ikka pead polstri lahti kakkuma. Mingi moment tuleb sealt see metall v?lja ja siis n?ha kas on lahti v?i ei. Paned sinna hammastiku tagasi, just nii pikalt et paras oleks.
tegelikult arvan ,et kumbki tross pole lahti ,golf 4 ustega juhtub nii vahest. T?mba ?he k?ega linki lahti ja peene kruvikaga vaja lingi vahelt lingitross lahi urgitseda ,kui see lahti tuleb ,siis peaks seespoolt lingist uks lahti tulema. Ma ei tea kas sa midagi aru said ,aga mina olen niimoodi lahti saanud.