s??tev?tmes patarei t?hi

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
janek5
Huviline

s??tev?tmes patarei t?hi

Lugemata postitus Postitas janek5 »

?kki oskab keegi aidata kuidas vahetatakse patareid s??tev?tmes(signa ja kesklukk ei t??ta) ?hes?naga yks v?ti ei toimi. autoks 2003 VW passat 1,9 tdi 96kw:(
Ära sõida kunagi kiiremini kui lendab su kaitseingel....

Viplala
Huviline
Auto: VW Touran 2.0 TDI "05

Lugemata postitus Postitas Viplala »

eeldan et sul siis originaalpuldist jutt...
eralda pult v?tmest ( pooleks) - siis kergelt kanguta puldiosa pikuti pooleks ja seal all pesitsebki patarei.
Olgu ?eldud et tihtilugu on puldipatarei just puldi enda rikke t?ttu t?hjaks l?inud ja seet?ttu vajab pult vahetust ja uuesti kodeerimist.
Edu !

janek5
Huviline

T?nks. mul just oligi vaja rohkem see v?tme osa k?tte saada kuna ma arvasin et pult ja v?ti on yhes tykis.Yks tuttav yritas mu auto v?tmega ?llet avada ja v?tme mehhanism l?ks suts rikki(ei j?? enam kinni korralikult ja ei ole avatuna lukustatud korralikult) Aga seda puldi asja ma uurin, ostan uue patarei ja kui ei hakka t??le siis pole muud kui prykkari:(
Tegin selle katkise v?tme ka lahti,VW m?rgi alt leidsin kruvi ;D ag seda ei saa enam parandada kuna seest on yks nurk murdunud:(

samzik
Klubiline
Telefon: 55558855
Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas samzik »

Jah 890.- eek pr?kkari on t?esti hea lahendus. V?hemalt anna siis v?ti kellegile Nt: Passatistile v?i midagi, tema saab sealt seda immo pulka ilmselt kasutada. On v?hemalt kellegil ?nnetusest kasu ja s?bralt n?ua see uue v?tme raha v?lja ?tlen mina. M?ni suudab ka remontida sinu vana v?tme endale m?ne vanema auto jaoks ?gedaks v?tmeks. V?id ka mulle tuua tean paari inimest kes sooviks endale seda v?tid mul on v?imalused sellest veel asi teha kui ise ei viitsi. Mulle saad toimetada ka hiq kaudu kes t??tab mb varuosades kuressaares.
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.

janek5
Huviline

kahjuks puldi osa ei t??ta jah(vahetasin pultides patareid ?ra).puldi tuli kyll vilgub aga autole ei m?ju:(. ?kki keegi oskab ?elda kas pulti tuleks kodeerida uuesti kui see on olnud pikemat aega vooluta?

Vasta

Mine “Elektroonika”