Golf III kojameeste reziimid?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
Golf III kojameeste reziimid?
Oskab keegi seletada kuidas muudetakse Golf III kojameeste t??tamise kiirust? Pean siis silmas just seda reziimi kui kangi pl?ksu alla t?mmates peaks kojamehed hakkama teatud intervalliga k?ima. Olen aru saanud, et kuidagi ?les-alla pl?ksutades muutub see intervall siis kas l?hemaks v?i pikemaks, aga on sellel asjal ikka tehasest juba mingi loogika ka? V?ga t??tu on koguaeg sobivat kiirust otsida katseeksitus meetodil kui vihm muutub tihedamaks ja siis j?lle h?redamaks. Pole mina veel sellele s?steemile igatahes pihta saanud.
Fikseeritud kiirustega ei ole probleemi- ikka ?ks pl?ks nullasendist ?les hakkab paraja kiirusega k?ima, ja 2 pl?ksu ehk siis t?itsa ?les tahab lendu t?usta:)
Fikseeritud kiirustega ei ole probleemi- ikka ?ks pl?ks nullasendist ?les hakkab paraja kiirusega k?ima, ja 2 pl?ksu ehk siis t?itsa ?les tahab lendu t?usta:)
On k?ll tehasest peal. Otseselt kirjandust lugenud pole aga minu massinal k?ib nii.T?mbad 0 alla on pikk intervall. Nii kui luud j?udis alla, l?kkad kangi kohe ?les 1 positsioonile ja kohe alla tagasi.N??d luud peab tegema kaks pidevatk?iku jaj??buuesti intervall reziimile.Kuid n??d on oote aeg poole l?hem.Pikale reziimile saad tagasi kui kang on ca. 10 sek.0 asendis.
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012
Minul on 1 asend alla ja kaks asendit ?les, alumine siis pika intervalliga n?hkimine, ?lemised siis vastavalt kiire ja v?ga kiire, aga seda ma ei tea kas mul ka saab mineid kombinatsioone, et intevalli kiirust muuta, raamatus oli ainult kirjas 3 astet ning siis veel automaatika, kui vettpritsid siis hakkavad automaatselt 3 korda n?hkima ja j??vad vait
Auto on mul 93 v?ljalase
Auto on mul 93 v?ljalase
[color=blue]GOLF- Great, Outstanding, Lovely, Finest[/color]
- marco
- Huviline
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 19 korda
Ma v?in k?ll eksida, aga minu arust on k?igil golf 3-l tehase poolt intervall reguleeritud 3-7 sekundini.Kui vajutad kojamehe hoova alumisse asendisse, hakkavad kojamehed k?ima 7-me sekundilise intervallidega.Intervalli muutmiseks l?kka hoob null asendisse tagasi ja n?iteks kui 4-a sekundi p?rast uuesti hoob alumisse asendisse l?kata, hakkavadki kojamehed k?ima 4-a sekundilise intervalliga.
Aga nagu mainitud, ei oli ma kindel, kas see just k?igil toimib.
Edu ja head katsetamist!!;D
-
- Huviline
Seda varjanti soovitab eespool ka kasutaja Autobaas, ju siin mingi t?etera sees on siis. V?tan huvi p?rast stopperi m?ngu ja proovin kas see automaatika t?esti selliselt toimib;)Algselt postitas: marco
Ma v?in k?ll eksida, aga minu arust on k?igil golf 3-l tehase poolt intervall reguleeritud 3-7 sekundini.Kui vajutad kojamehe hoova alumisse asendisse, hakkavad kojamehed k?ima 7-me sekundilise intervallidega.Intervalli muutmiseks l?kka hoob null asendisse tagasi ja n?iteks kui 4-a sekundi p?rast uuesti hoob alumisse asendisse l?kata, hakkavadki kojamehed k?ima 4-a sekundilise intervalliga.
-
- Huviline
proovisin j?rgi ja nii ongi nagu ?ldsus arvas: et kangi k?ige alumises asendis intervalli pikendada v?i l?hendada selleks tulebki kang alumisest asendist 0 asendisse l?kata ja nii kaua seal hoida kui pikka vahet soovitakse, ja seej?rel kangi taas alla l?kates hakkabki kojamees nii mitme sekundi tagant k?ima kui ta 0 asendis j?udis olla. Nii et m?steerium lahendatud.
-
- Huviline
-
- Huviline