oleks vaja uut kliimapumpa
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: vw passat b5 1.8T 1998
oleks vaja uut kliimapumpa
mure siis selline,et kliimapump olevat l?bija oleks vaja uut.forsis ?eldi uue hinnaks mingi 9000.- umbes,aga teab keegi kus tartu kandis kasutatuid saada v?iks v?i ka remonditakse neid ja kui see pump maha v?tta,kas siis auto liigub v?i on seotud mingite muude jubinatega?autoks siis 98a. passat 110kw
Hoi!
Minu 99a 66 kw diiselpassatil too kliimaautomaatiku k?lmutamise osa ei t??ta, kuna eelmine omanik s?itis p?hjaalt torud minema
.
Ja mul pole plaanis seda ka korda teha, niigi tatine koguaeg - hihii
Pmt saaksid minuk?est selle, pump ise on t??korras.
Uuri, kas Sulle sobib - ja vaatame siis mis hinnaga saab. OK
Minu 99a 66 kw diiselpassatil too kliimaautomaatiku k?lmutamise osa ei t??ta, kuna eelmine omanik s?itis p?hjaalt torud minema

-
- Huviline
- Auto: vw passat b5 1.8T 1998
oskad sa t?psemalt ?elda,mis marki pump on,et mis t?hed seal peal on,?he juba pidin tagasi saatma,kuna polnud ?igeAlgselt postitas: ymerameez
Hoi!
Minu 99a 66 kw diiselpassatil too kliimaautomaatiku k?lmutamise osa ei t??ta, kuna eelmine omanik s?itis p?hjaalt torud minema.
Ise lasin mingi ?le aastaksese tagasi enda pumba renoveerida. Kui ei eksi l?ks kogu lugu kokku 5500.-.
Koht ise siis: http://www.diagnostika.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Koht ise siis: http://www.diagnostika.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Eurotrakats põka põka...