G2 GTi ?hupuhasti G3 GTi 2.0 85 kw-le

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
lonestarr
Huviline
Telefon: 58380283
Auto: Skoda Octavia 1.8TSI 4x4 2014
Tänanud: 11 korda

G2 GTi ?hupuhasti G3 GTi 2.0 85 kw-le

Lugemata postitus Postitas lonestarr »

Tere. Probleem sellest, et mul G2-l g3 gti 85 kw mootor peal. Ja jama praegu seoses ?hu puhastiga. Ma saaksin vist g3 ?hu puhasti ka panna aga selleks peab v?he plekki eeest l?ikama ja k?sikski kas g2 gti ?hu puhasti hakkab 2.0 85kw-ga t??le? V?i annab Nii teha et v?tan g2 gti ?hu puhasti kopsiku ja g3 ?hulugeja? Oleks suhteliselt kiirelt teada vaja sest nina ootab kokku ladumist aga enne ei saaa kui saan teada kas sobib miski muu v?i pean hakkama g3 oma jaoks ruumi tegema:(

vibla
Huviline

Lugemata postitus Postitas vibla »

vaheta ?hulugeja ?ra ja j?ta kopsik samaks ongi mure murtud...
plokikaante remont, survestamine, lihvimine, valuvelgede sirgestamine, sõiduautode veermiku ja mootori remont.

gpf
Huviline
Auto: VWG3GTI

Lugemata postitus Postitas gpf »

Tere.

Kindluse m?ttes paneks ikka k?ik mootori jubinad G3. Kui ?ks t?kk siit ja teine sealt, siis...**** Samas ka kas G2 ?hupuhasti liiga n?rgaks ei j??? M??dud ju pisut erinevad - v?i ajan ma segast?

NB! Suured t?nud tagaluugi eest ja kiiret auto valmimist.

lonestarr
Huviline
Telefon: 58380283
Auto: Skoda Octavia 1.8TSI 4x4 2014
Tänanud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas lonestarr »

Ise m??tsin 1.8 monopritse kopsikut. Sellel oli v?lja minev ?hu toru sama l?bim??duga;) Ehk keegi oskab veel ?elda? Ei taha kohe suure huraaga l?hkuma ka hakata:P

vibla
Huviline

Lugemata postitus Postitas vibla »

minul oli endal padud g2 gti kopsikusse g3 ?hulugeja ja eest ?ldse see ?huv?tu torujurakas minema l??dud, aga kuna ?hulugeja l?ks peeti siis vahetasin g2 oma vastu tagasi ja toimib pareminigi kui g3 oma..
plokikaante remont, survestamine, lihvimine, valuvelgede sirgestamine, sõiduautode veermiku ja mootori remont.

Vasta

Mine “Mootor”