VW Passati 1.9tdi 66kw ostueelne kontroll.

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Kus asud.

Kasutaja avatar
marco
Huviline
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas marco »

Oman ise ka 1.9 tdi mootorit ja see on mul golfi peal.Kuna passati kere on raskem, siis on ta ka natuke umasem.Mootori osa tundub p?ris hea olema.Auto mul ca 250000 km.l?binud (number armaruuris muidugi v?iksem)ja peale rihmade, rullikute ja ?lide pole midagi teinud.Nii, et ?sna t??kindel.Turbo kohta on ennustusi raske teha.Vaata, et turbo l?dvikud v?ga ?lised pole.Olen kuulnud, et see ei t?ota head. Elektrooniline pump(kui on) ei tahtvat ka igasugu poelettidel pakutavat keemiat.Seep?rast kasutangi ainult kahetaktilist ?li k?tuse sees.

Aga ehk oskab keegi targem sulle veel kasulikku infi anda.

Edu!!!

Kasutaja avatar
marco
Huviline
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas marco »

Spetsialist oleks ju parem, aga v?in vaatama ikka tulla.Kaks pead ikka kaks pead!!Kolm veel parem!

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Selle aastak?igu pasatskil on veermik lollikindel. Kui ka peaks kuskil loks olema l?heb see maksma peenraha. Seega p?hir?hk kere seisukorrale ,(v?rv) ja mootori korras olek(nt.erksus.)

Kasutaja avatar
tibullus
Veteran
Auto: Passat W8 4.0 4Motion
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tibullus »

?li?konoomne mootor on, kuigi jah kohati uimane. Kes otsib see leiab, kannatlik tuleb olla. Ise vaatasin kuulutusi mingi pool aastat ja aktiivselt platsidel k?isin mingi ligi kolm kuud enne kui selle ?ige leidsin. Sai ka kaalutud mujalt toomist ?he tuttava kaudu aga too ei leidnudki midagi head. ?tles veel, et igast r?mpsu ei hakka tooma ja hinnad on ka k?llaltki k?rged-see oli siis nats rohkem kui aasta tagasi.
W8

Krisss
Huviline

Lugemata postitus Postitas Krisss »

Toetaks "tibullus" s?nu, kes otsib, see leiab. Ise sain 99.a. passati 50k eesti raha eest. Asi oli k?ll r??mas ja esmapilgul pettusin autos, kuid n??d olen m?ned sajad puhastusvahendite peale kulutanud ja ei ?tleks, et rahul pole. V?ljas vaja niptn?pet teha, kuid peaasi et s?idab.
Plaanid sa manuaali v?i automaati?
Automaadi ostmisel soovitan kiirendada rahulikult ja vaadata kuidas kast k?itub, sama teha ka j?rsul kiirendamisel. Ise kukkusin v?heke ?mbrisse sellega, et kolmendale k?igule ?le minnes k?ib j?nks l?bi. Oletatavasti on viga solenoidides, mis ei pidanud mitte just eriti odavad olema.
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

Solenoidi hind on 1000 eeki ja ma ei ?tleks, et see ei tea mis kirves on. Solenoidide puhul aitab ka nende omavaheline vahetamine, sest nad t??tavad k?ik eri piirkonnas. Ise l?ksin 2 k?igu oma vahetama aga sai omavahel vahetatud ja viga kadus

Krisss
Huviline

Lugemata postitus Postitas Krisss »

No see on see, et kuuled ?hte ja tegelikkuses on teine. Auto24 foorumis ?eldi igastahes et pole eriti odavad. ?nneks on mul see mure v?iksemaks j??nud ja hetkel selle peale ei m?tle.
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...

Vasta

Mine “Diislid”