esi-klaas l?heb uduseks m?rja ilmaga , isegi kui puhur on t?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
esi-klaas l?heb uduseks m?rja ilmaga , isegi kui puhur on t?
esi-klaas l?heb uduseks m?rja ilmaga , isegi kui puhur on t?is-v?imsusel
(pssat 1993 2.0 automaat) kas on olemas mingeid salongi-filtreid mida tuleks vahetada
(pssat 1993 2.0 automaat) kas on olemas mingeid salongi-filtreid mida tuleks vahetada
-
- Huviline
- Telefon: 5176554
- Auto: Audi a4 1,9TDi Quattro VW Golf I Cabri turbo
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
Tuttav mure. Mul oli oma Mersuga sama probleem. Kui panin puhuri t??le, siis kasutasin ainult k?lma, et minimaalselt udusse t?mbaks. Talvel oli eriti jura.
Kui soojale panin, t?mbas kohe aknad paksult udusse. L?puks leidsin v?hemalt enda auto puhul lahenduse. Nimelt oli Tosooli radikas liiga v?he ja kohe kui juurde kallasin sain probleemist lahti.
?kki proovid ka jahutusvedelikku juurde panna v?i v?hemalt uurida, palju sul seda kraami sees on.
Edu!
Kui soojale panin, t?mbas kohe aknad paksult udusse. L?puks leidsin v?hemalt enda auto puhul lahenduse. Nimelt oli Tosooli radikas liiga v?he ja kohe kui juurde kallasin sain probleemist lahti.
?kki proovid ka jahutusvedelikku juurde panna v?i v?hemalt uurida, palju sul seda kraami sees on.
Edu!

Arbuus driver since 2010
Kui salongi radikas immitseb , siis peaks ka magus mekk suus olema ( oleneb muidugi mis tosool sees on ) , niiet kui magus maitse suus , siisradikat vahetama .
Aga on ka teine v?imalus , mul v?hemalt on nii , et vihmase ja niiske ilmaga on ka aknad udused kui kliima v?lja l?litada , ilusa ilmaga pole mingit uduhaisugi .
Aga on ka teine v?imalus , mul v?hemalt on nii , et vihmase ja niiske ilmaga on ka aknad udused kui kliima v?lja l?litada , ilusa ilmaga pole mingit uduhaisugi .
Olen kahel eelmisel autol (audi 100 ja passat 89a.) vahetanud salongiradikat , tosoolikadu m?lemil olematu , aknad udused , aga selline spetsiifiline magus l?hn autos .Algselt postitas: T6nis2
Mingis m?ttest saaks sinust nagu aru, kuid kas irooniat,v?ioled tegelikult teemaga kursis(ma ka eksin soovitustega teinekord.)
Ja praegu , kui kliima v?ljas , siis aknad udused , kliima sisse ja max 10 sekundit ja aknad puhtad ( niiske ilmaga ainult , kuiva ilmaga pole mingit udu ) . Tosoolikadu pole viimase 30000 km jooksul t?heldanud , niiet lekke v?listaks . ?ra v?ta isiklikult