T?ppi panid.;DAlgselt postitas: T6nis2
100 avant ,vist sattusid kokku kaks lukkseppa (auto). Ja nii me anname teistele soovitusi.
G3 2.0 8v suitseb, plokikaane tihendi vahetus.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Algselt postitas: T6nis2
Mis sest nukist kinni keerata Ta k?ib niigi raskelt.Kui ta m?rgis seisma j?tad,ei karga ta kummalegi poole.
Algselt postitas: JAWAmees
T?na tellisin ?ra plokikaane tihendi, klapikambrikaane tihendi, plokikaane poldid, hammasrihma ja klapis??retihendid.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
ja kuidas ingel [VW Bot: "Keel korda!"] sa ta kinni keerad kui ta lahti kakkumisele l?heb?Algselt postitas: JAWAmees
T6nis2 plokikaane tihendi vahetamise ajal l?hevad klapis??retihendid kaa vahetusse ju. Et siis vaja nukkv?ll maha kiskuda.
mina pole kunagi m?rke enne paika ajanud
ikka p?rast kokku paneku ajal seda teinud.
viljandi mölamies
-
- Huviline
- Auto: Golf 3 2.9 syncro
GTI,t?nud.
T6nis2- mul tekkis selline idee et ma vahetan ?ks p?ev rihma ?ra n?dala sees ja siis nv-l hakkan tihendit vahetama. Kui midagi per**e l?heb ei saa muidu midagi tehtud. Kasv?i siis kui v?ntv?lli otsast geneka ja rooliv?imu rihmarattad ?ra ei tule kergelt. Natuke arusaamatuks j??b veel see, et kui ma v?ljalaske kolde katal?saatori k?ljest lahti keeran, kas ma saan siis plokikaane k?tte? Ma kardan et need v?ljalaske poldid mis on plokikaane k?ljes v?ivad kergelt ?ra murduda ja siis on jama palju.
T6nis2- mul tekkis selline idee et ma vahetan ?ks p?ev rihma ?ra n?dala sees ja siis nv-l hakkan tihendit vahetama. Kui midagi per**e l?heb ei saa muidu midagi tehtud. Kasv?i siis kui v?ntv?lli otsast geneka ja rooliv?imu rihmarattad ?ra ei tule kergelt. Natuke arusaamatuks j??b veel see, et kui ma v?ljalaske kolde katal?saatori k?ljest lahti keeran, kas ma saan siis plokikaane k?tte? Ma kardan et need v?ljalaske poldid mis on plokikaane k?ljes v?ivad kergelt ?ra murduda ja siis on jama palju.
?ige t?helepanek poltide kohapealt.Alt v?ib vabaltpuruks keerata kuid ?leval kui vabatahtlikult ei tule siis kuum p??stab.Veel ?ks h?da on selline et 13 mutikast saab ajajooksul 12,5.Ah jaa. Vististi saad ka sedasi k?tte kuid kui kaas vajaks lihvi pead ikkagi ?levalt lahti saama.
[Muudetud: 30-8-2008 T6nis2]
[Muudetud: 30-8-2008 T6nis2]