Mis pikem/j?igem vedru sobib G1 (cabrio) kerele?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56677167
- Auto: Golf Cabriolet, E39 530d
- Kontakt:
Mis pikem/j?igem vedru sobib G1 (cabrio) kerele?
No m?tlesin ja otsisin ja ei ole ikka veel kindel kas l?ks ?igesse kohta - vast l?ks.
Mure siis selline et oleks vaja mk1 cabrio tagumist otsa ?les poole saada sellep?rast et rehv k?ib koopa??re vastu kui keegi taga istub ja esiots on k?rgem kui taguots (?ldse hea ei n?e v?lja nii minuarust). Velgi vahetada ei taha. ?kki keegi on omal mk1 golfi k?rgemaks ajanud tagant ja oskab soovitada m?nda aparaati millelt saaks vedrusid. Olen midagi sapaka vedrudest lugenud kuskil. (968?)
Igasugu hea n?u teretulnud.
Mure siis selline et oleks vaja mk1 cabrio tagumist otsa ?les poole saada sellep?rast et rehv k?ib koopa??re vastu kui keegi taga istub ja esiots on k?rgem kui taguots (?ldse hea ei n?e v?lja nii minuarust). Velgi vahetada ei taha. ?kki keegi on omal mk1 golfi k?rgemaks ajanud tagant ja oskab soovitada m?nda aparaati millelt saaks vedrusid. Olen midagi sapaka vedrudest lugenud kuskil. (968?)
Igasugu hea n?u teretulnud.
Viimati muutis argo, 11 Mär 2012, 07:02, muudetud 1 kord kokku.
"Don't touch my monkey"
-
- Huviline
- Telefon: 56677167
- Auto: Golf Cabriolet, E39 530d
- Kontakt:
probleem selles ongi et eest on asi ilus - st rehvi ja koopa??re vahe on terve koopa ulatuses ?hesuurune, kui sinna madaldus panna siis oleks ratas koopas mis mulle kah j?lle ei meeldi.
Selle 968 vedru juurde - kas mk1 ja mk2 vedrud on ?he j?medused? Seda selle p?rast et mulle tundub see mis mul cabrio taga on ikka suhteliselt naljavedru - nagu vedruvoodi k?ljest v?etud peenike ja armetu. Kui jah siis oleks variant olemas ju ja ma uuriks sel teemal juba vastavatest kohtadest edasi et kust saada.
Selle 968 vedru juurde - kas mk1 ja mk2 vedrud on ?he j?medused? Seda selle p?rast et mulle tundub see mis mul cabrio taga on ikka suhteliselt naljavedru - nagu vedruvoodi k?ljest v?etud peenike ja armetu. Kui jah siis oleks variant olemas ju ja ma uuriks sel teemal juba vastavatest kohtadest edasi et kust saada.
"Don't touch my monkey"