corrado pidurid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
corrado pidurid
Tervist.
Selline probleem siis, et corrado 94 vr6-l ei ole pidureid. Enamus ajast on pedaal k?va ja pidurid ei v?ta. Mingi ?le kahe p?eva korraks lambist tuleb k?ik taha, siis pedaali vajutades jala all midagi nagu suriseks kah ja pedaal pehme, pidurid k?ik toimivad ja puha, aga seda ainult kuni 3 minutit, siis on j?lle sama jama, pedaal k?va ja pidurid l?inud. Ise arvan, et mingi elektrikala, juhe ?kki kuskilt katki, vahel saab ?hendust vahel mitte. T?na l?hen t?stan autot v?he ja uurin, aga k?ik ettepanekud oodatud.
Selline probleem siis, et corrado 94 vr6-l ei ole pidureid. Enamus ajast on pedaal k?va ja pidurid ei v?ta. Mingi ?le kahe p?eva korraks lambist tuleb k?ik taha, siis pedaali vajutades jala all midagi nagu suriseks kah ja pedaal pehme, pidurid k?ik toimivad ja puha, aga seda ainult kuni 3 minutit, siis on j?lle sama jama, pedaal k?va ja pidurid l?inud. Ise arvan, et mingi elektrikala, juhe ?kki kuskilt katki, vahel saab ?hendust vahel mitte. T?na l?hen t?stan autot v?he ja uurin, aga k?ik ettepanekud oodatud.
- vredestein
- Veteran
- Telefon: 5045339
- Auto: Derby Mk1 1980
- Tänanud: 119 korda
- Tänatud: 53 korda
T?na n?ppisin v?heke seda vigurid, pisitikuid ja testriga k?isin. Raske on kui ei jaga midagi. M?nes pistikus oli vool sees , m?nes kus minu meelest peaks olema, ei olnud. Aga t?na ?htul j?lle pidurid toimisid, v?im?vhemalt ja pidurdas h?sti, aga n??d kui pidurid t??tasid, puudus abs ja see n? veoj?u kontroll v?i midagi... Oskab keegi m?nda asjatundjat soovitada, kuhu viia auto? V?i alustada piduriv?imu vahetusega? ja siis edasi vaadata.
- vredestein
- Veteran
- Telefon: 5045339
- Auto: Derby Mk1 1980
- Tänanud: 119 korda
- Tänatud: 53 korda
no ingel [VW Bot: "Keel korda!"] mida vaja vinguda ?hel s?steemil on vaakumv?imendus ja teisel on elektriline pump mis(surve ?lesse l??b).pidureid v?imendab. m?te on sama kui ise m?ttest aru ei saa j?relikult vaata peeglisse.Endal corril sama asi l?bi elatud palun vigin j?tta. ?it?h!Algselt postitas: T6nis2
Mis pull. Elektriline v?imendus. vredestein ootan huviga infi sellise koha pealt.
[Muudetud: 4-9-2008 vredestein]
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
Kus juures ei hakka kohe t??le, ainult siis hakkab kui surve eelnevalt maas.Algselt postitas: marec
niipalju kui ma aru saan, peaks autot k?ivitades elektriline pump vurisema hakkama ja surve ?les pumpama? nendel harvadel juhtudel kui pidurid on, siis pedaali all suriseb midagi jah.. ?ldjuhul on vaikus. on kellelgi tarku ideid kuhu minna v?i mida katsetada? piduriv?im vahetada?
hardstyler
?hes?naga peaks nagu mingi surve sees olema koguaeg kui pidurid ei toimi? et kui surve l?puks alla l?heb, siis ?hel k?ivtusel l?heb k?ima ja pumpab j?lle? aga surve lihtsalt mul nii madal et ei toimi pidurid? v?i mis kus v?ib viga olla ? milles? mingi juhtme viga? auto seisis ja pika seismisega asi tuksi l?ind...
Proovi asja nii: Talla piduripedaali mingi 15-20 korda ja lase kellelgi s??de sisse keerata. Ise m??da samal ajal kas pumba k?lge minevasse pistikusse tuleb vool (j?medate juhtemetega pistik, 2 v?i 3 juhet l?ks vist sinna sisse). Kui vool tuleb, siis ilmselt pump l?bi (sellise vanusega masinal v?ivad vabalt harjad kulunud olla ja kulunud harjadega elektrimootor t?iesti vabalt vahest t??tab ning siis j?lle ei t??ta)
hardstyler
pumba k?lge voolu ei tulnud... leidsin releed ?les koos kaitsmetega ( 2 releed ja 2 kaitset, olid nad spidoploki taga) releed k?ik toimisid, ilmselt ei saa siis relee impulssi peale? oskab keegi n??d ?elda kust leida mingi survel?liti? v?i siis ajust midagi? survel?liti on ?kki selle kogu krempli otsas, kaane k?ljes? seal 2 pistikut.
Pedaali vajutamisest ei juhtu midagi. Kui surve maas (pedaal k?va), siis 1. ja 4. vahel peab ?sna nulli l?hedane takistus olema(pumba poolel siis mitte pistiku pool).
edit: Kui takistuste m??tmine ei ?nnestu siis v?id ka nii teha, et s??de sisse ja ?hendad pistikus 4. klemmi hetkeks massi. Kui pumba j?rgi v?tab korraks siis r?hul?liti l?bi.
[Muudetud: 16-9-2008 darkraver]
edit: Kui takistuste m??tmine ei ?nnestu siis v?id ka nii teha, et s??de sisse ja ?hendad pistikus 4. klemmi hetkeks massi. Kui pumba j?rgi v?tab korraks siis r?hul?liti l?bi.
hardstyler
ei toiminud midagi. see viie klemmiga pistik ei toiminud, panin 4. massi, ei midagi, esimene oli mass. See vist pole ?llatus, et juhtme v?rvid olid hoopis teised. Autodata n?itas et ?ks kahe klemmiga pistik on survel?liti oma, see mis paralleelselt on pid. vajutamis suunaga, et klemmid kokku panna, peaks v?im t??le hakkama, ei hakanud. Vahetasin absi aju ka ?ra, see ka ei aidanud midagi, v?im t??le ei hakanud. M?istus otsas. :\
on elektriline difrilikukk v?i mingi teema tcs v?i kuidas seda kutsutakse.. mingi absip?hine veoj?ukontroll? ma olen mingit sellist nimetust kuulnud, see peaks peal olema k?ll. ajju peaks ka mingi signaal ikka tulema, autodata n?itas et aju pistiku 13 ja 26 klemmi vahel peab olema 1,5 oomi pedaali mitte puutudes ja surudes peaks l?pmatus olema vms.. ma t?pselt ei m?leta aga midagi sellist oli. nullasendis oli ok, mingi v?ike takistus oli, aga surudes ei muutunud midagi.