Sisevalgustuse andurid.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Sisevalgustuse andurid.
Kus kohas ustes v?iks asuda sisevalgustuse andurid. Kui uksed on kinni siis sisevalgustus j??b p?lema ja ui kustugi ?ra. Tundub nagu mingi andur oleks kinni kiilunud v?i ei t??ta.
Kes oskab ja teab v?iks natuke n?u anda
Kes oskab ja teab v?iks natuke n?u anda
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda
Kui sul on uksed kinni ja v?hemalt 2 asendis tuli p?leb, siis on andur kinni j??nud. Enamasti kipub see olema juhupoolse ukse viga(ukse sees oleva l?liti). Miks? Juhipoolne uks liigub auto ea jooksul k?ige enam.
Endal sama jama ning, et j?uda l?liti juurde, tuleb lahti kiskuda polster, siis mingi plekk kaitse(raam) ja alles siis saad sa selle juurde. V?hemalt mina mingisugust muud lahendust ei leidnud.
Ning kas sul ust avades valgustus l?heb t??le, mis n?itab maha(ukse all)?
Kui ei, tasuks viga just sellel uksel otsida.
Endal sama jama ning, et j?uda l?liti juurde, tuleb lahti kiskuda polster, siis mingi plekk kaitse(raam) ja alles siis saad sa selle juurde. V?hemalt mina mingisugust muud lahendust ei leidnud.
Ning kas sul ust avades valgustus l?heb t??le, mis n?itab maha(ukse all)?
Kui ei, tasuks viga just sellel uksel otsida.
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...
passatitel ukse luku sees peale valgustuse ka muid andureid. N?iteks mul asub seal sees veel imo ning ka see andur, mis teavitab, kas autol tuled on sisse j??nud kui s??de v?ljas!
Tegelt kuhu ma oma jutuga sihin on see, et ukselukkude sisse ei tasu peale luku?lide muud jama toppida, sest mul eelmine auto omanik oli sinna pannud paksu tavotti ning paratamatult j??vad niimoodi v?ikesed nupukesed kinni. Niisiis lukud m?gast puhtaks ja korralik luku?li sisse. Minul hakkasid asjad t??le!
Tegelt kuhu ma oma jutuga sihin on see, et ukselukkude sisse ei tasu peale luku?lide muud jama toppida, sest mul eelmine auto omanik oli sinna pannud paksu tavotti ning paratamatult j??vad niimoodi v?ikesed nupukesed kinni. Niisiis lukud m?gast puhtaks ja korralik luku?li sisse. Minul hakkasid asjad t??le!
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 580 korda
Mingi tuleviku passat wAlgselt postitas: maic
passatitel ukse luku sees peale valgustuse ka muid andureid. N?iteks mul asub seal sees veel imo ning ka see andur, mis teavitab, kas autol tuled on sisse j??nud kui s??de v?ljas!
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
To maic
Passatitel v?ib seal olla igasuguseid andureid, kuid 99 aasta passatil on seal 1 l?liti. L?liti annab signaali, kas uks lahti v?i kinni. Seda, kuhu need signaalid jooksevad on juba omaette ooper.
Ise tegin endal just v?ikse paranduse selle l?litiga.
EDIT: Oskab aga keegi aidata sellise asjaga:
L?liti tahavaate peegli juures on DOORS asendis (ehk kui avad ukse, peaks tuli p?lema minema). K?ik uksed suletud, kuid siiski p?leb ja ?ra ei kustu. Ei kustu ka siis, kui s??te sisse panen. Uste sees olevad l?litid on korras. Seda j?reldan sellest, et ust avades l?heb all tuli p?lema.
Kus on see plokk, vms... mis sujuvalt selle valguse ?ra peaks kustutama?
[Muudetud: 12-10-2008 Krisss]
Passatitel v?ib seal olla igasuguseid andureid, kuid 99 aasta passatil on seal 1 l?liti. L?liti annab signaali, kas uks lahti v?i kinni. Seda, kuhu need signaalid jooksevad on juba omaette ooper.
Ise tegin endal just v?ikse paranduse selle l?litiga.
EDIT: Oskab aga keegi aidata sellise asjaga:
L?liti tahavaate peegli juures on DOORS asendis (ehk kui avad ukse, peaks tuli p?lema minema). K?ik uksed suletud, kuid siiski p?leb ja ?ra ei kustu. Ei kustu ka siis, kui s??te sisse panen. Uste sees olevad l?litid on korras. Seda j?reldan sellest, et ust avades l?heb all tuli p?lema.
Kus on see plokk, vms... mis sujuvalt selle valguse ?ra peaks kustutama?
[Muudetud: 12-10-2008 Krisss]
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...