corrado pidurid
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
ingel [VW Bot: "Keel korda!"] ei ole rohkem, alumine pistik on mingi 12-15 klemmiga, siis on 2 2klemmiga pistikud, see mis pumba k?lge l?heb on ka 2 klemmiga, mitte 4-ga nagu autodata n?itab:S. ahjaa ja siis kuskil seal juurdep??smatuskohas on veel ?ks pistik, seina ja pumba vahel, aga sinna ligi ei saa ja see pole nagu selline tavaline k?ik-reas-klemmid-pistik, vaid mingi trapetsi kujuliselt, on selline?
-
- Klubiline
- Telefon: 55558855
- Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Ps k?ik vr6 on edl iga nagu sinul ja see on jah elektrooniline difri lukk mis pidurdab l?bilibisevat ratast l?bi absi. Pumpa peaks saama kah ju proovida pane pumbale toide peale, uurige skeemi j?rgi palju pumba toide peab olema. pakun et 12v.
Kas sa vigu vilgutanud oled sealt peaks kah n?gema kas abs ise saab aru mis tal viga on
Solenoide tasuks kah m??ta nende pistik on see lai agregaadi k?ljel seal kah igale solenoidile takistus v??rtus olemas kui pistik lahti.
T?psemalt ma midagi ?elda ei oska kuna rohkem kokkupuuteid pole olnud.
[Edited on 17-9-2008 by samzik]
Kas sa vigu vilgutanud oled sealt peaks kah n?gema kas abs ise saab aru mis tal viga on

Solenoide tasuks kah m??ta nende pistik on see lai agregaadi k?ljel seal kah igale solenoidile takistus v??rtus olemas kui pistik lahti.
T?psemalt ma midagi ?elda ei oska kuna rohkem kokkupuuteid pole olnud.
[Edited on 17-9-2008 by samzik]
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.
kontrolli andureid olen kohanud sellist asja kus pedaak on ?lal ja v?jutada ei j?ua, tegu ei olnud VWAlgselt postitas: marec
pidurid on hakanud tihemini toimima, aga kaovad ikka ?ra.. on kellelgi m?tteid veel? v?i abik?si?
progleemiks oli tagumised andurid n?itavad v?iksemat kiirust kui esimesed,
v?ta absi kaitse v?lja siis peaks pidurid toimima