VW Golf V'l kadus autopiloot ?ra :(
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kuula siis edasi.Algselt postitas: Ventrilo
olen kuulnud ka siukest v?imalust, et kui aku t?is on, siis v?ta klemmid maha umbes 10 minutiks ( Pidi toimima aju restardina ) ja pane klemmid tagasi...
Eelmise sajandi masinatega v?isid nii toimetada, t?nap?evastel v?ib see ainult vigu juurde tekitada. Ja nii uue masinaga soovitaks siiski esindust k?lastada.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Telefon: 53657732
- Auto: Multivan T5, Octavia VRS
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 2 korda
pakkusin lihtsalt varjandi v?lja mis aitas ka 2006 aasta Diisel Nissan x-traili.Algselt postitas: jussikeKuula siis edasi.Algselt postitas: Ventrilo
olen kuulnud ka siukest v?imalust, et kui aku t?is on, siis v?ta klemmid maha umbes 10 minutiks ( Pidi toimima aju restardina ) ja pane klemmid tagasi...
Eelmise sajandi masinatega v?isid nii toimetada, t?nap?evastel v?ib see ainult vigu juurde tekitada. Ja nii uue masinaga soovitaks siiski esindust k?lastada.
edit: Ei vaidle vastu, teeninduse kohapealt on sul ?igus

[Muudetud: 12-10-2008 Ventrilo]
-
- Huviline
- Auto: VW Phaeton 5.0TDI, 5.0TDI, 1.9TDI
Nissan on ikka kaugel maas sellest tehnikast mida Golfi k?ljes kasutatakse;)
Oma Golf+ -il pani kunagi n?kku vendika moodul mis aku t?hjaks hommikuks imes... samuti oli vahel p?sikas selle t?ttu ?ra l?ppend. Vahel hakkas ka ise t??le kuid vahel tuli vigu kustutada. Nii et V.A.S. j?rgi ja propleem peaks lahenema
Oma Golf+ -il pani kunagi n?kku vendika moodul mis aku t?hjaks hommikuks imes... samuti oli vahel p?sikas selle t?ttu ?ra l?ppend. Vahel hakkas ka ise t??le kuid vahel tuli vigu kustutada. Nii et V.A.S. j?rgi ja propleem peaks lahenema