Golf 3 sisu Golf 2-le?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf 3 sisu Golf 2-le?
K?simus selles et kas golf 3 sisu( istmed ja armatuur) sobivad golf 2-le.
Viimati muutis argo, 11 Mär 2012, 06:30, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Telefon: 55660241
- Auto: Passat B5 Variant TDI
Ei lihsalt ?ks tuttav kavasteb midagi aretama hakka siis k?sis minu k?est aga ma ei osanud talle midagi ?leda, n??d siis tean. Kui ta viitsib ehitama hakkata siis andgu minna, mina ka ei saanud ta jutust aru miks ta seda sinna toppida tahabAlgselt postitas: T6nis2
?ks ?hele kindlasti mitte. Kui oled ehitaja(eeldan et pole) saab k?ike teha. J?llegi mis siiski on terve vaeva n?gemise eesm?rk,m?te?
-
- Huviline
- Telefon: 59031818
- Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ
No ma ei tea n??d, palun ?rme olme n??d nii iroonilised!!!Algselt postitas: T6nis2
?ks ?hele kindlasti mitte. Kui oled ehitaja(eeldan et pole) saab k?ike teha. J?llegi mis siiski on terve vaeva n?gemise eesm?rk,m?te?
G3 istmetel on siinide vahe laiem, ilmselt eeldab see istmete raamide ?mbertegemist(keevitamist siis).
Armatuur mahub f??siliselt ?ra k?ll, aga kinnitused on teised, samuti erineb soenduse torude s?steem.
Kui on plaanis armatuuri vahetus ette v?tta, siis on foorumist neid analoogseid teemasid l?bi k?inud k?ll.
-
- Huviline
- Telefon: 59031818
- Auto: 2x Jetta mk2, 80 b2, A6 C4 TdiQ
K?ik on sobitamise ja viitsimise k?simus lihtsalt:PAlgselt postitas: matso
Siis ei olegi eriti hullu, siinide vahet v?iksemaks ja armaturi veits timmida ja ongi korras. Ehitmine on aga no ex n?eb kas saab asja![]()
Sellise ettev?tmise teema, kahjuks k?ll soome keeles aga ehk on abiks;)
http://www.pajalle.com/howto.php?id=005&lang=fi" onclick="window.open(this.href);return false;
[Muudetud: 2-11-2008 boxedaja]
Algselt postitas: boxedajaK?ik on sobitamise ja viitsimise k?simus lihtsalt:PAlgselt postitas: matso
Siis ei olegi eriti hullu, siinide vahet v?iksemaks ja armaturi veits timmida ja ongi korras. Ehitmine on aga no ex n?eb kas saab asja![]()
Sellise ettev?tmise teema, kahjuks k?ll soome keeles aga ehk on abiks;)
http://www.pajalle.com/howto.php?id=005" onclick="window.open(this.href);return false;〈=fi
[Muudetud: 2-11-2008 boxedaja]
T?nud lingi eest