K: 1.9td-1.9tdi mootorivahetus

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
etkar
Huviline

K: 1.9td-1.9tdi mootorivahetus

Lugemata postitus Postitas etkar »

targemad anke n?u kui 1.9td vahetada1.9TDImootrivastu
mida sinna juurde veel vaha on ja kas ?ldse on v?imalik,palun aidake

[Muudetud: 8-11-2008 daqqer]

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

V?imalik on k?ll.Kuid TDI mot. tahab aju,st. tervet elektri juhtmestikku mis paneks t??le k?ik andurid mis on mot.-i peal ja aju seda tunnistab.Kui j?tta 55kw.-se kast siis sidur ka vast kaua kesta.Seal on tugevus varu erinevus.On v?imalik ka teha TDI-st nn.aju vaba s?steem kuid seda siin r??kida liig pikk.Ja vaja aretada k?lge cooleri radikas.

[Muudetud: 8-11-2008 T6nis2]

etkar
Huviline

tu mul on terve audo kasti pakitud ja n??d tahaks aretada aga n?u andeid tahaks ka kuda teha sest tdi mootori autosid ma pole leidnud mis oleks kokku lastud kui oskks keegi soovitada kust saaks tdi mootoriga autot mis vajaks mootori vahetust siis oleks tere tulnud

etkar
Huviline

nu mul on olemas tdi mootor k?ik jubinad ?mis veel sinna kuuluvad peale elekris?steemi ma m?tlen juhtmeid ,ja ma tahan teha td versus tdi aga kas saab teha ?ldse ja ma m?tlesin veel et kui kuskil oleks tdi mootoriga auto mis vajaks moto vahetust siis ma v?taks selle auto kui midagi arusaamtuks j?i siis k?si julgelt :)

tants
Huviline
Auto: Caddy, Civic

Lugemata postitus Postitas tants »

kui leiad jah k?ik vajaminevad osat?kid tdi`le siis iseenesest jah s?ilitada see elektrooniline juhtimine pole probleem kuid ega selle tdi mootori mehhaaniliseks tegemine ka suur kunst ei ole.

etkar
Huviline

aga kas juhtemid standaris ei tehta st et on olemas pistik et ?hendada ainult aju taha ja moto taha v?ib peab kiskilt romupealt maha kaapima ja peale aretama

T6nis2
Huviline

Juhtmestik peab siiski olema TDI.oma Ei ?henda ainult aju taha,seal veel palju muidki andureid mida vaja j?rgi panna.

etkar
Huviline

gaasipeedaali andur ehk potensomeeter,?hulugeja veel midgi on siis oleks hea teada

T6nis2
Huviline

Lihtsam v?ibolla ise aretajal teha pump mehaaniliseks.Pole andureid,pole el.probleeme.Vaja leida 19mm v?lliga Bochi meh.pump.Sinna paned oma TDI sisu ja peale doonori teise korruse sisu.(p??rete regulaator,hoovastik).

etkar
Huviline

kah variant [VW Bot: "Keel korda!"]

Vasta

Mine “Diislid”