Ma arvan, et kui p?letab, siis kasuta aga:D Kui odavalt on siis odav, ehk paned mulle ka k?rvale?:D Ise olen kasutanud ka trafo?li puhtal kujul kytusena, t??tas v?ga edukalt(j?udu oli isegi rohkem) oma vabalthingava dislaga:) Olen kuulnud, et m?nedele masinatele garantii ei kehti, kui biodislat kasutatud, kuid midagi paha pole see teinud
Biodiisliga pidi see miinus olema, et filtrid l?hevad kiiremini umbe ning k?ige halvemal juhul ka pihustid(viimane siis kui kasutad ainult seda toidu?li/rapsi?li vmi.), muidu pidi aitama mootoril pehmemalt t??data. Maah?rra midagi proovis oma passati peal, loe tema teemat. Aga ma arvan k?ll et sa v?id kasutada biodiislit, samas iga kuu v?i kahe tagant v?iksid osta tavalist diislit ning torud puhtaks lasta sellega, prof?laktika m?ttes.
Algselt postitas: Corra
Maah?rra midagi proovis oma passati peal, loe tema teemat.
[Muudetud: 2-11-2008 Corra]
Ise k?ll ei tea, et oleks kasutanud biodiislit v?i midagi sellist. Siin on midagi sassi l?inud ;D
Kui ma j?rgi m?tlen siis keegi kasutas vist toidu?li aga kellega tegu oli ei m?leta...
E: kas see v?is olla - 3way - selle passatiga mille ta n??d maha m??s
Kui see pole see biodiisel mida bensiinijaamades m??akse siis ei soovita kasutada uuematel autodel. Ise puutun ka kokku selle nn homemade diisliga. Talvel l?heb paksemaks, soovitaks valgega segada ,siis peaks OK olema. Filtri v?ib kinni t?mmata. Endale Passatisse seda ei julge panna kuid veoauto s?idab sellega kui filter umbes siis tuleb ?ra vahetada ja j?lle k?ik OK.
Algselt postitas: Maah?rra Ise k?ll ei tea, et oleks kasutanud biodiislit v?i midagi sellist. Siin on midagi sassi l?inud ;D
Kui ma j?rgi m?tlen siis keegi kasutas vist toidu?li aga kellega tegu oli ei m?leta...
Kasutaja Scuall proovis oma passati peal toidu?li.
Tahtsin ka suvel toidu?liga s?ita, aga paraku j?i ?li k?tte saamata.
ise olen kunagi s?itnud k?ttemasuudiga 9000km, ja peale seda s?itis see mootor veel v?hemalt 4 aastat .Vw vana diisel mootor kannatab peaaegu k?ike mis sisse valad.
Sai jah toidu?liga nats k?tetud, kuid siis t?usis selle hind lakke (16.50?li/20.00disl. n??d 23.00?li/17.00disl)
Jahedatel ilmadel vajab kindlasti segamist valgega (isegi suvel soovit. segada, kui pole tehtud spets soojendus s?steemi)
?rn pontsikul?hn oli taga ja ?llataval kombel tahmas kah v?he.
Hetkel disla odavam, seega v?iks selle juurde j??da.
Edit. Sai pandud k?ima ka puhta ?li pealt, tiksus nagu kallima s?da.