Jama selline et praegu juba m?nusalt libe, oleks abs hea asi, aga kuidas ma seda saaksin teada kas mul on abs? Rattad l?hevad igatahes blokki, et ?kki on midagi viga et abs ei t??ta v?i pole seda ?ldse. Autoks on 1993. aasta vw golf 3 2.0
Kapott lahti. vaata piduri peasilindrit. Kas torud l?hevad kohe taha ja vasakule,paremale ette rattasse.Sel juhul pole ABS-i. ABS s?steemiga on peasilindri all nn.vahe karp.ja siis alles torud hargnevad.
Usun et reaalselt vaadates luugi alla pole sulle midagi m?istuse vastast.V?ta veel paar X s?pra abiks + minu tekst ja lahendus k?es,nimelt kas on ABS v?i mitte.Kui on ABS olemas ja ta ei t??ta on hoopis teine teema.
Siiski arvan, et kui m?rgutuld salongis pole siis ABS-i autole paigaldatud pole.
Pealegi eba?igete s?iduv?tete juures ei aita sind mingisugune ABS. Niiet eelk?ige m?istlikku liiklemist. Mul on ta t?itsa olemas aga ei kasuta seda kuna paar korda oleks ??repealt selle seadeldise t?ttu avarii teinud.
oled sa pime v?i lihtsalt ei jaga matsu? piduri peasilindrit vaata. ilma abs-ta ei ole peasilindri juures miskit vahekarpi. abs puhul on peasilindri juures selline vahekarp, mis reguleerib vastavalt vajadusele sinu pidurdamist.
oleks auto kodus siis saadaks pildi aga ei ole ?kki kellegil on absiga v?i ilma ja saab pildi teha milline ilma on ja milline abs-iga on siis saab ta kergemini aru
ABS-pump on selle punase ringi k?rval olev asjandus (alt neljakandiline kuhu torud l?hevad ja ?lal must ?mmargune el. mootor).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
J?relikult vist ei ole jah.. sest oma mootori pildi pealt ma sellist asja k?ll ei leia.
Pilt: http://web.zone.ee/ulo1/Mootori%20pilt.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;