Tervist!
Minu probleem seisneb minu Golf 3 GTI 95. aasta salongiradika vahetamises ,sest see ajab jubedat tosoolihaisu salongi ja niisama kulutab mul tosooli. Siiani võtsin salongiradika jahutusvedeliku ringlusest täielikult välja ja tuttavad räägivad, et mul armatuurlaua alt igalpool tuulutusavades ujub tosooli.
Endal ei ole absoluutselt mingit kogemust armatuurlaua maha monteerimisega ega tagasi panekuga. Mõtlesin, et ehk keegi oskab siit öelda kas on paremaid/lihtsamaid viise salongiradikat vahetada?
Ette tänades!
K.R
G3 salongiradika vahetus?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Passat 3BG B5,5 1.9TDI 74kw 2002.a
mis nippe seal ikka...armatuuri pead eest siiski v?tma...teed ?he korra ?ra siis j?rgmine kord oled juba kogemustega:)
aga ega seal midagi v?ga keerulist ei ole, lihtsalt aegan?udev ning t?likas.
lased armatuuri kruvidest lahti (mis m?ned on ka kapoti all kojameeste mootori juures), enne seda v?tad muidugi vajalikud asjad eest (nt. n?idikute ploki, maki, jne), siis armatuur v?lja ning kapoti alt selle musta kasti mutrid lahti mis on selle mati (see mis mootori taga) taga kuid neile p??seb ligi kui selle mati pealt koogid siuksed k?rvakesed lahti mille tulemusena saad mutrid lahti keetara, siis vajadusel v?id selle tala eest veel v?tta mis armatuuri hoiab kuid olen ise saanud alati ilma lahti v?tmata vahetada.
igatahes tegutsedes ?pid.
edu!
aga ega seal midagi v?ga keerulist ei ole, lihtsalt aegan?udev ning t?likas.
lased armatuuri kruvidest lahti (mis m?ned on ka kapoti all kojameeste mootori juures), enne seda v?tad muidugi vajalikud asjad eest (nt. n?idikute ploki, maki, jne), siis armatuur v?lja ning kapoti alt selle musta kasti mutrid lahti mis on selle mati (see mis mootori taga) taga kuid neile p??seb ligi kui selle mati pealt koogid siuksed k?rvakesed lahti mille tulemusena saad mutrid lahti keetara, siis vajadusel v?id selle tala eest veel v?tta mis armatuuri hoiab kuid olen ise saanud alati ilma lahti v?tmata vahetada.
igatahes tegutsedes ?pid.
edu!
-
- Huviline
- Auto: Passat 3BG B5,5 1.9TDI 74kw 2002.a