Kuidas saab Golf 4 kojamehed küljest ära?

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 39 korda

Kuidas saab Golf 4 kojamehed küljest ära?

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Ei leidnud foorumist analoogset teemat seega k?sin- kuidas saab k?tte Golf 4-l tolle kojameeste aluse plastiku? Kojameestel v?tsin mutritelt pealt m?tsikesed maha, keerasin mutrid lahti, aga kojamehed on ikka nagu millegagi kinni, ei liigu grammigi. Kuidas nad sealt k?tte saab, kas miski hoiab veel kusagilt kinni? Ei julenud nagu murdma ka hakata.
Kui kojamehed juba k?es on siis see plastik peaks eeldatavasti sealt lihtsalt ?ra k?ima. Vaja see plastik maha saada, sest salongi?hu filtri alune klapp ei liigu. Eeldan, et see on sise- ja v?lis?hku suunav klapp ja selle mootori viga n?itab mul kliima diagnostika. Olen kuulnud et tollele mootorile on v?imalik ka kindalaeka tagant ligi p??seda, teab keegi sellest midagi?
Viimati muutis argo, 11 Mär 2012, 06:06, muudetud 1 kord kokku.

Janno25
Huviline
Auto: Audi A6 Quattro 2,5 TDI

Lugemata postitus Postitas Janno25 »

Peale mutri eemaldamist loksuta ettevaatlikult kojamehi - need on nuudiga otsas, arvatavasti pole ammu (kui ?ldse) neid maha v?etud ja lihtsalt kinni paakunud.

[Muudetud: 4-12-2008 Janno25]

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Algselt postitas: tobimarg
... sest salongi?hu filtri alune klapp ei liigu. Eeldan, et see on sise- ja v?lis?hku suunav klapp ja selle mootori viga n?itab mul kliima diagnostika. Olen kuulnud et tollele mootorile on v?imalik ka kindalaeka tagant ligi p??seda, teab keegi sellest midagi?
V?ljast poolt sellele klapile k?ll ligi ei saa, seega pole m?tet nagu edasi sealt kaevata.

V?ta laegas maha, siis n?ed neid mootoreid ja saab ka vahetada, kui k?ed ?lisuured pole:D
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Ok Jussike, t?nan info eest. Suur osa t?hja kaevamist j?i tegemata. L?henen siis kindalaeka tagant nagu ka ise kusagilt manualidest soovitusena lugenud olen.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”