Ei leidnud foorumist analoogset teemat seega k?sin- kuidas saab k?tte Golf 4-l tolle kojameeste aluse plastiku? Kojameestel v?tsin mutritelt pealt m?tsikesed maha, keerasin mutrid lahti, aga kojamehed on ikka nagu millegagi kinni, ei liigu grammigi. Kuidas nad sealt k?tte saab, kas miski hoiab veel kusagilt kinni? Ei julenud nagu murdma ka hakata.
Kui kojamehed juba k?es on siis see plastik peaks eeldatavasti sealt lihtsalt ?ra k?ima. Vaja see plastik maha saada, sest salongi?hu filtri alune klapp ei liigu. Eeldan, et see on sise- ja v?lis?hku suunav klapp ja selle mootori viga n?itab mul kliima diagnostika. Olen kuulnud et tollele mootorile on v?imalik ka kindalaeka tagant ligi p??seda, teab keegi sellest midagi?
Kuidas saab Golf 4 kojamehed küljest ära?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
V?ljast poolt sellele klapile k?ll ligi ei saa, seega pole m?tet nagu edasi sealt kaevata.Algselt postitas: tobimarg
... sest salongi?hu filtri alune klapp ei liigu. Eeldan, et see on sise- ja v?lis?hku suunav klapp ja selle mootori viga n?itab mul kliima diagnostika. Olen kuulnud et tollele mootorile on v?imalik ka kindalaeka tagant ligi p??seda, teab keegi sellest midagi?
V?ta laegas maha, siis n?ed neid mootoreid ja saab ka vahetada, kui k?ed ?lisuured pole:D
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....