Kuidas saada Passati uks lahti?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Passat´98 V6 Syncro
Kuidas saada Passati uks lahti?
Tegemist ?98 aasta sedaan Passatiga
Juhtus selline asi,et luku mikrol?liti hakkas jamama ja tegin selle korda,lappisin ukse kokku ja n??d enam ust lahti ei saa,ei seest ega v?ljast.
kas kellelgi oleks ideid,kuidas seda teha?:(
Juhtus selline asi,et luku mikrol?liti hakkas jamama ja tegin selle korda,lappisin ukse kokku ja n??d enam ust lahti ei saa,ei seest ega v?ljast.
kas kellelgi oleks ideid,kuidas seda teha?:(
Viimati muutis argo, 11 Mär 2012, 05:37, muudetud 1 kord kokku.
Saare elanik
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kas nupp ?less tuleb?
Kui jah, siis vaata, ega sa v?lislingi trossi liiga pingule pole pannud. Kui panid viimasesse astmesse on viga selles. T?mba n??d link v?lja ja ?rita trossi kinnitust sissepoole tr?gida.
NB! Mitte kunagi ei togi VAG grupi autodel v?limist avamistrossi pingule seada, alati tuleb v?ike "l?tk" sisse j?tta!!!!!
Kui jah, siis vaata, ega sa v?lislingi trossi liiga pingule pole pannud. Kui panid viimasesse astmesse on viga selles. T?mba n??d link v?lja ja ?rita trossi kinnitust sissepoole tr?gida.
NB! Mitte kunagi ei togi VAG grupi autodel v?limist avamistrossi pingule seada, alati tuleb v?ike "l?tk" sisse j?tta!!!!!
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Huviline
- Auto: 4.2/1.8T/2.0T
- Tänanud: 10 korda
- Tänatud: 2 korda
http://www.passatworld.com/forums" onclick="window.open(this.href);return false;
V?ibolla abiks. Kui otsinguga ei leia, siis tr?ki google-sse passatworld ja siis oma vea kirjeldus.
V?ibolla abiks. Kui otsinguga ei leia, siis tr?ki google-sse passatworld ja siis oma vea kirjeldus.

Tead mis, mul oli kunagi selline juhus. Tagumine uks kah kinni ja ei toimind seest ega v?ljast. V?limisel lingil oli ?ks tift v?lja tuld ja see enam luku avamise hooba ei liigutanud ja lihtsa loogilise j?reldusena leidsin, et lapselukk on peal ja seep?rast ei toiminud ka sisemine.. Polstrit ju maha ei saa kui uks kinni siis udisin sealt tihendivahet pika jebimise peale selle lapseluku maha ja sain ukse lahti. Siis polstri maha, tifti asemele sai pandud neet ja voilaa, toimib nii seest kui v?ljast..
Loodan, et oli abi.
Terv,
Insomnia
Edit: Tegemist oli -93-96 aasta passatiga
[Muudetud: 7-12-2008 Insomnia]
Loodan, et oli abi.
Terv,
Insomnia
Edit: Tegemist oli -93-96 aasta passatiga
[Muudetud: 7-12-2008 Insomnia]
IGA PÄEV pressin rõõmsa näoga masuuti! :D
- jussike
- Tunnustatud
Olen neid avanud k?ll, kuid seletada suht keeruline. Lukk tuleb p?him?tteliselt ?ra l?hkuda, et saada ligi keelele, mis kinni hoiab. Hea kui on teine lukk olemas (peabki olema,sest tuleb uus panna), selle pealt saab uurida t?pselt, mis kohta tuleb kruvikas l?kata (seda lukku ei pea ?ra l?hkuma:D), sest autos olevale lukule muidu ligi ei saa, kui tuleb mootori osa k?ljest maha murda.
Edu muukimisel;D
Edu muukimisel;D
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
-
- Huviline
Nii asjalood nii kaugel,et eile ?htul sain ukse lahti ja lukk on k?es.
Jussike:"Kesklukumootori sain k?ll tervelt k?tte ja luku ka tervelt lahti.Saan vist oma "5" k?tte;D."
P?him?tteliselt tuleks lukk uuesti kokku lappida ja saab j?lle kasutada.
Viga,miks uks lahti ei tulnud,oli selles,et kesklukumootor liigutab hooba,mis annab eelduse,et ?ks "pulk" kahe ketta vahele l?heks ja luku lahti teeks.
Mul see "pulk" ei l?inud vahele,kuna tema vedru oli paigast ?ra tulnud.
Jussike:"Kesklukumootori sain k?ll tervelt k?tte ja luku ka tervelt lahti.Saan vist oma "5" k?tte;D."
P?him?tteliselt tuleks lukk uuesti kokku lappida ja saab j?lle kasutada.
Viga,miks uks lahti ei tulnud,oli selles,et kesklukumootor liigutab hooba,mis annab eelduse,et ?ks "pulk" kahe ketta vahele l?heks ja luku lahti teeks.
Mul see "pulk" ei l?inud vahele,kuna tema vedru oli paigast ?ra tulnud.
Saare elanik
- jussike
- Tunnustatud
Suunati siia..
K?simus et kuidas selle ukse lahti saab kui ta t?itsa kinni on... pole nagu ligip??su eriti :S
K?simus et kuidas selle ukse lahti saab kui ta t?itsa kinni on... pole nagu ligip??su eriti :S
VW Golf mk3
Tegelen elektroonikaseadmete parandamisega ning elektritöödega. 56488725
hmm.. eks ma homme proovi.. kelluke v?he palju juba.
VW Golf mk3
-
- Huviline
Mis autoga tegemist?Mina maadlesin 98-aasta Passatiga.Sellel sai polstri ja uksepleki seest poolt lahti ja siis abivahendiga kesklukumootori TX20 kruvi lahti ja siis ?les painutada ning kruvika ots kahe "ketta "vahele ning lahti ta oligi.
Endal on veel 93-aasta passat ja selle peaks ka polstrid seest lahti saama kile ei tohiks takistuseks olla ning siis n?ed lukku ka juba.
Parim abivahend on teine lukk,mida saad k?es uurida ja vaadata,kust ukse lahti saaks.
Endal on veel 93-aasta passat ja selle peaks ka polstrid seest lahti saama kile ei tohiks takistuseks olla ning siis n?ed lukku ka juba.
Parim abivahend on teine lukk,mida saad k?es uurida ja vaadata,kust ukse lahti saaks.
Saare elanik
teistpoolt saaks vaadata mis nurga alt lahti v?tta.. siiani pole ?nnestunud.. uurin veel
VW Golf mk3
- jussike
- Tunnustatud
Ma ju teema alguses mainisin v?lislingi trossi kohta, mida ei tohi kunagi pingule seada!Algselt postitas: siimns
Probleem k?rvalistuja poolse esimese uksega j?rgmine. Passat 1998 a lektriakna s?steemi tross andis otsad, ning seega lammutasin ukse lahti. K?ik sai uuesti kokku pandud. Kuid uks ei tule enam lahti- ei seest poolt ega v?ljast. Kesklukk t??tab. Kui uks lukustada ning seest lingist t?mma, siis lukustus tuleb maha, kuid uks on eniselt kinni.
Kuidas ust lahti saada?!
siim
[Muudetud: 22-1-2009 siimns]