K:Corrado releed
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Seletaks asja t?psemalt lahti.Lugu siis juhtus suve l?pus sajuse ilmaga kui l?petas oma tegevuse tagumine kojamees.Samas kohe hakkasid esimesed kojamehed t??tama nii,kuidas heaks arvasid.On ju nii,et n?ks alla,p?hib ?he korra,siis tuleb vaba asend ja siis teine ning kolmas,kiireim siis.See seimene ja teine aste hakkasid siis nii?elda katkendlikult t??tama,t?psemalt aegluubis,vahest j?id ka keset klaasi seisma,justkui ei j?udnud enam.Ja l?puks siis ei suutnud ?ldse oma kohustusi t?ita.Kiireim,kolmas aste aga t??tab ja kui see jupp aega oma t??d teeb ja siis madalamale astmele l?kata siis vahest ka see teine aste funkab,aga j?llegi katkendlikult.Kui on keegi asjaga kursis,v?iks seda asja valgustada.V?imalik,et releedes polegi viga,kas ?kki hoopis mootorid l?bi?
loodame et t?nisel on ?igus.
aga ma n??d leidsin releede paigutuse paberi ?les.
K?ige all vasakult paremale jooksevad kaitsmed (22 t?kki)
ja siis ?leval pool on 4 releede rida vasakult paremale.
alt teine rida ja teine relee, vasakult paremale lugedes, on tagumise kojamehe relee.
Ja alt esimene releede rida (rida mis on kohe kaitsmete ?leval) ja teine relee (vasakult paremale lugedes) kannab nime: windscreen wash/wipe intermittent relay. s?na intermittent t?hendab vaheldus, ei tea mis ta tehniliselt korrektne t?hendus oleks.
P?him?tteliselt need rleed asuvad siis ?ksteise all. ?ks lihtsalt esimesel real ja teine teisel, loodan et said aru.
vasakult paremale lugedes on 4 kaitse tagumiste kojameeste oma. ja j?rgmine 5 kaitse siis peaks esimeste oma olema.
aga ma n??d leidsin releede paigutuse paberi ?les.
K?ige all vasakult paremale jooksevad kaitsmed (22 t?kki)
ja siis ?leval pool on 4 releede rida vasakult paremale.
alt teine rida ja teine relee, vasakult paremale lugedes, on tagumise kojamehe relee.
Ja alt esimene releede rida (rida mis on kohe kaitsmete ?leval) ja teine relee (vasakult paremale lugedes) kannab nime: windscreen wash/wipe intermittent relay. s?na intermittent t?hendab vaheldus, ei tea mis ta tehniliselt korrektne t?hendus oleks.
P?him?tteliselt need rleed asuvad siis ?ksteise all. ?ks lihtsalt esimesel real ja teine teisel, loodan et said aru.
vasakult paremale lugedes on 4 kaitse tagumiste kojameeste oma. ja j?rgmine 5 kaitse siis peaks esimeste oma olema.
Niisiis,sai asja vaadatud,no ei saa pihta,releed olid k?ik pesades.Aga mul 2 rida releesid,kokku 12.Nephex,sa kirjutasid 4-st reast,kas g60 siis teisiti?Huvitav asi veel see,et raamatus pildil on releedel teised numbrid enamustel kui autos,ainult tulede omad klapivad numbrite j?rgi,2x53 siis ja mingine oli veel,mis klappis,pildis ja ilmsi.Aga homme p?eval saab veel asja uurida ja siis voolu ka kontrollida.
pildil on joonistatud 4 rida, aga ?lemised 2 rida on ka sellised mida mul pole, vaata ainult kahte rida mis sul olemas on, m?lemal real vasakult teised releed on kojameeste omad. esimese rea oma on esimeste kojameeste omad, et vaata neid kahte rida ainult. Kas releed " pl?ksivad" ka kui kangi l?litad? kiiremas asendis teeb relee ainult kl?psu siis kui kojamehed kangist sisse ja v?lja l?litad, aga aeglase intervalliga peaks tegema iga p?hkimise j?rel.