Raamita kojamehed?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Ei hakka Uutama. Vastused ongi enamasti ?eldud nats selle m?ttega (loe l?bi ridade), et kes taipab see vastab. ?igekirjast r??gime teises foorumis.Kui minu jutt sulle Dg2. on tihti arusaamatu sulle ... mis j?reldus? Sa ei ,,jaga,, tehnikast. Ei nii ma ka ei tee j?reldust ,kuid parem ma n?eks head n?u sinu poolt TEHNIKA osakonnas,anda soovitusi.
-
- Klubiline
- Auto: G1 Cabrio - Passat B7 -G5 GTI
- Tänanud: 86 korda
- Tänatud: 43 korda
-
- Huviline
- Auto: G3 2.0gti 85kw 92a.
ostsin need samad ja pole ka midagi head ?elda, umbes samad jamad t?i pasa tagasi ja ei pyhkind korralikult.Algselt postitas: insche
Ise ostsin Championi raamita kojamehed, letihind ca 250 t?kk. Kommentaariks ?tlen, et saast mis saast. Kojamees alla tulles keskelt ei p?hi, parempoolne tegi ?lesminnes h?iriva litaka oma kinnitusega vastu klaasi. Lihvisin kinnitust natuke maha, sain sellest plaksumisest v?hemalt lahti. Aga kehva p?hkimise vastu aitab mul paraku mingi teise firma toodangu ostmine ainult...
mõnusmees
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
Saigi ostetud Rimist eelmisel lehel lubatud kojamehed. 2 kojameest kokku l?ksid maksma 67 krooni (l?hem 23 ja pikem 44 krooni). M?ned korrad olen saanud neid kasutada, aga peale pannes oli auto just pestud ja maa ka kuiv. Hetkel veel tundub, et polnudki raha raiskamine ning saab need ka naise autole soetatud. Seega k?lastage Rimit ja ostke head kojamehed 

Arbuus driver since 2010
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.9 TDI '97
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
olid endal ka mingi aeg raamita....ei soovita...?ks pool ei p?hkind algusest peale ja teine j?ttis ka kergelt jutti..tootja oli muidugi see kahtlasem t?iesti tundmatu aga teine oli bosch minu m?letamist m??da...sain veel teise kummi ka kaasa aga see siesab kasutult kuna pole enam lihtsalt neid kojamehi...kehvakesed
MB-l p?hib 1suur kojamees korralikult akna ?ra aga see ka 2x kallim kui mu 2 kojameest olid:D
MB-l p?hib 1suur kojamees korralikult akna ?ra aga see ka 2x kallim kui mu 2 kojameest olid:D
Bensiiniga võib pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
-
- Huviline
- Auto: BMW i4 M50
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Hehh ... just n?dala alguses ostsin uued raamita Hellad. Enne ostmist kiskusin ikka pakist v?lja ja vaatasin korralikult ?le. Nad on seal Automaailmas ju igasse karpi kojameeste k?lge turvajunni sidunud ja koos sellega k?ik sinna karpi surunud j?uga
Ime ka kui kummid nii ?ra ei v?si ja kortsus pole! 600 midagi EEK eest sain mina igatahes v?gagi h?sti p?hkivad asjad ... j?lle .. niiet 2 jooksu Hella kojamehi on mul k?ll h?sti t??d teinud 

▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄
mul golf2- l samad kojamehed kevadest saati ja seni pole probleeme olnudAlgselt postitas: airfrance1
Saigi ostetud Rimist eelmisel lehel lubatud kojamehed. 2 kojameest kokku l?ksid maksma 67 krooni (l?hem 23 ja pikem 44 krooni). M?ned korrad olen saanud neid kasutada, aga peale pannes oli auto just pestud ja maa ka kuiv. Hetkel veel tundub, et polnudki raha raiskamine ning saab need ka naise autole soetatud. Seega k?lastage Rimit ja ostke head kojamehed
![]()
-
- Huviline
No vot, odav ei t?henda alati halba;D Homme plaanis 1 komplekt veel osta, aga v?he teisele autole.Algselt postitas: ?kssuurmul golf2- l samad kojamehed kevadest saati ja seni pole probleeme olnudAlgselt postitas: airfrance1
![]()
Arbuus driver since 2010
Algselt postitas: airfrance1No vot, odav ei t?henda alati halba;D Homme plaanis 1 komplekt veel osta, aga v?he teisele autole.Algselt postitas: ?kssuurmul golf2- l samad kojamehed kevadest saati ja seni pole probleeme olnudAlgselt postitas: airfrance1
![]()

P?hkimise kohta ei ole midagi halba ?elda, t??tab nii k?lma kui sooja ilmaga.
Nendele kellel mingi kallima firma omad ?tleks soovituseks niipalju, et paljudel nendel raamita kojameestel on ka tegelikult raam olemas, ainult et see on elastne ja pingestatud nii et kojamees oleks vastu klaasi pinda. Seda kummi, mis tegelikult p?hib saab eraldi vahetada ja uus korralik kumm maksab max 100 EEK.
-
- Huviline
- Auto: VW Passat (87), VW Caravelle (86)
Soetasin endale miski Ride kojamehed Automaailmast ca aasta tagasi vanale passatile ja n??d uuemele. M?lemal p?hivad ideaalselt. Kojamehe tk. hinnaks on 80.- kusjuures ?ksk?ik mis pikkus. Aastaga on neid kojamehi t?iustatud ja kirjade j?rgi sobivad miski 50 automargile- kaasa on pandud erinevaid kinnitusi ja vidinaid. Kui aasta eest vahetasin, siis kriuksusid uued samamoodi nagu vanad, aga tulin m?ttele, et n?. kojamehe "varre" nurk on aastatega muutunud ja tuli neid sealt natukene korrigeerida kruvikeerajaga(klaasi suhtes 90 kraadi) ja kojamehed toimisid koheselt ?lih?sti. Mina olen varreta kojameestega ?li rahul ja paremat ei oskagi tahta, pealegi parim hind!!! K?ik automaailma!
-
- Huviline
Raamita kojamehe eelis on see, et tal pole raami liigendeid, mis l?heksid talvel j??sse ja takistaks kojamehe t??d. Seet?ttu peaks ta p?hkimise osas efektiivsem olema.Algselt postitas: jno
Milleks raamita kojamehed yldse paremad on kui raamiga!? Aint tuuletakistuse vahe ve!? Siit teemast kyll muud vahet valja ei lugenud!! V6i et on ilusam ve!?
Ma ei tea... vana auto on ikka hea... k6ik asjad on rauast ja raamidega!!:D
Siiski olen mina aru saanud, et kallis kojamees ei t?henda alati head kojameest. ka 23 kroonine raamita kojamees v?ib v?ga heaks osutuda ;D
Muide, ega keegi siit rahvast Rimis ei t??ta? Keegi v?iks Rimit tagant t?ugata, et nad uue ja korraliku koguse NBWB firma odavaid raamita kojamehi telliksid. Neid pole enam peaaegu kuu aega kuskil rimides saadaval. V?iksemad suurused osteti ?ra, aga m??ki j?id 26" kojamehed. Ise ostaks k?ll mitu komplekti juurde neid

Arbuus driver since 2010
- tibullus
- Veteran
- Auto: Passat W8 4.0 4Motion
- Tänanud: 2 korda
-
- Huviline
- Auto: Passat 1,9 tdi 96 kw 2001
Tehase originaalid olid vist miski 500 kopikatega. K?isin isegi seal neid uurimas, aga l?puks sain AUTOASI poest 425 eeguga BOSH-i omad.Algselt postitas: kristuhanpalju need tehase originaalid forsis maksid?Algselt postitas: Rahapesukaru
mina ostsin passatile forsist tehase originaalid ja t?itsa ok pea aasta juba toimivad kuid n??d peab neid vahetama hakkama. mina rahul;D nendega
- tibullus
- Veteran
- Auto: Passat W8 4.0 4Motion
- Tänanud: 2 korda