K:Kuidas vahetada s??telukku p?hja ?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K:Kuidas vahetada s??telukku p?hja ?
kuidas vahetada s??telukku p?hja vw ventol ?
v?tit kinni hoides auto t??tab aga samas ei t??ta puhur ja muud asjad.
kui kellegil pakuda tervet s??telukku p?hja-pakkuge !
[Muudetud: 11-1-2009 a1m1]
v?tit kinni hoides auto t??tab aga samas ei t??ta puhur ja muud asjad.
kui kellegil pakuda tervet s??telukku p?hja-pakkuge !
[Muudetud: 11-1-2009 a1m1]
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
Tere,
soovitus kasutada otsingut n?iteks - teemat varemgi lahatud. ?ks variant on siin: http://www.4130-products.com/step/ign/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
jutt k?ll G2 aga mehaanika on k?igil sama.
soovitus kasutada otsingut n?iteks - teemat varemgi lahatud. ?ks variant on siin: http://www.4130-products.com/step/ign/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
jutt k?ll G2 aga mehaanika on k?igil sama.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=105906" onclick="window.open(this.href);return false; leidsin ka midagi googeldades, aga selle kisub terve nuudi k?ljest ?ra, mitte ei kisu seda puksi ?lalt.
tuleb paras nikerdamine.
tuleb paras nikerdamine.
ma arvan et nii lahti ei ole m?ttet kookida kuna saab palju kergemalt kui k?simusi on kuidas midagi lahti v?tsin siis v?in pilte saata kuna ise lammutasin algul pasatilt s??telukku maha ja siis panin golfile passati oma selleks l?ks 30min ise tegin ka esimest korda sedaAlgselt postitas: a1m1
http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=105906" onclick="window.open(this.href);return false; leidsin ka midagi googeldades, aga selle kisub terve nuudi k?ljest ?ra, mitte ei kisu seda puksi ?lalt.
tuleb paras nikerdamine.
jeg9999.Kirjelda t?psemalt ,,paksu nuudi,, eemaldamist nii lihtsa m?tlemisega. ?hes?naga kas ajasin mina teemat liiga raskeks (jube jama asja k?tte saamiseks)Paljasta see v?luj?ud, m?tte j?ud millega saab seda topelt nuuti haamriga eemaldada. M?tlemine on alati teretulnud,kuid haamriga pole seal midagi teha.
sain hakkama, algul ikka ?ritasin seda muhvi pealt maha saada, ikka ilgelt kinni, sis loobusin 
v?tsin nuudi alt lahti ja t?mbasin v?lja, aga jama oli seda tagasi panna. enam v?hem nii nagu piltidel
mul iseenest kulus 45minutit selle vahetuseks.
uurisin ka natukene vana s??teluku p?hja, sellel said kontaktid otsa - seest oli k?ik ribadeks.

v?tsin nuudi alt lahti ja t?mbasin v?lja, aga jama oli seda tagasi panna. enam v?hem nii nagu piltidel

mul iseenest kulus 45minutit selle vahetuseks.

uurisin ka natukene vana s??teluku p?hja, sellel said kontaktid otsa - seest oli k?ik ribadeks.
-
- Huviline
-
- Huviline
- Pikksilm
- Veteran
- Auto: G2, T2b
Lugupeetud H?rra T6nis2, ei maksa kohe hakata kohe teistes inimestes kahtlema. ?le-?ldse olete te ?ks vaidleja t??p, kahjuks ?ksinda paadis.
Kirjutan siia avalikult, kuna see ei ole esimene ning arvestades teie temperamenti, ka kohe kindlasti mitte viimane kord vaielda t?iesti t?histel teemadel nagu "t??ks kuluv aeg" kui probleemiks on "kuidas seda teha". Kahjuks v?i ?nneks on olemas palju minusuguseid inimesi kelle jaoks on ajast natuke t?htsam kuidas t??d v?imalikult optimaalselt ja lihtsalt teha.
Minu kurvastuseks ei ole ma k?ll ise kunagi ?nneks s??telukup?hja vahetamsega kokku puutunud, seega ei oska endapoolt midagi adekvaatset ?elda.
Kui Jeq9999 v?itis, et temal l?ks aega 30 minutit, et asi ?ra vahetada ning a1m1 v?idab, et tema sai 45 minutiga hakkama ning teda kinnitab ka kasutajad Wizard ja GTI. Siis mis koht tundub teile kelkimisega ? Eriti arusaamatuks j??b fakt, et teie vahetate selle s??teluku p?hja 1 minutiga ?ra. Kas unustasite lihtsalt kaks nulli oma pakutud ajale panemata v?i tahate lihtsalt veel k?vem vend v?lja paista, v?i segate pudru ja kapsaid ning erinevalt teistest, kes r??givad kogu t??le kuluvale ajast, r??gite teie aga ?ksiku jubina "k?ljest ?ra-k?lge tagasi" monteerimisest.
Lugupidamisega.
Pikksilm.
Kirjutan siia avalikult, kuna see ei ole esimene ning arvestades teie temperamenti, ka kohe kindlasti mitte viimane kord vaielda t?iesti t?histel teemadel nagu "t??ks kuluv aeg" kui probleemiks on "kuidas seda teha". Kahjuks v?i ?nneks on olemas palju minusuguseid inimesi kelle jaoks on ajast natuke t?htsam kuidas t??d v?imalikult optimaalselt ja lihtsalt teha.
Minu kurvastuseks ei ole ma k?ll ise kunagi ?nneks s??telukup?hja vahetamsega kokku puutunud, seega ei oska endapoolt midagi adekvaatset ?elda.
Kui Jeq9999 v?itis, et temal l?ks aega 30 minutit, et asi ?ra vahetada ning a1m1 v?idab, et tema sai 45 minutiga hakkama ning teda kinnitab ka kasutajad Wizard ja GTI. Siis mis koht tundub teile kelkimisega ? Eriti arusaamatuks j??b fakt, et teie vahetate selle s??teluku p?hja 1 minutiga ?ra. Kas unustasite lihtsalt kaks nulli oma pakutud ajale panemata v?i tahate lihtsalt veel k?vem vend v?lja paista, v?i segate pudru ja kapsaid ning erinevalt teistest, kes r??givad kogu t??le kuluvale ajast, r??gite teie aga ?ksiku jubina "k?ljest ?ra-k?lge tagasi" monteerimisest.
Lugupidamisega.
Pikksilm.
Hr. pikksilm. Juba ammustest aegadest on ?eldud et vaidustest selgub t?de.Pole ma ju ?ksinda paadis,kuna palju tagasisidet tuleb ju. Vastasin ju et kui ,,paks nuut,,eemaldada oleks ju m?rksa lihtsam seda toimingut teha.Siin oligi minupoolne m?te kuidas seda kiiremini teha. 1min. s??teluku p?hja vahetuseks on ju siililegi selge et eeldusel lukk on juba k?e vahel. Mis teid k?ll ,,p??rdesse,, ajas? Kas t?esti see ,,t?hine,, t??ks kuluv aja vaidlustamine. neegripoiss n?uab kustutada m?ned viimased postitused. K?sin miks? Pigem kustutada tema post kus ta m?nitab ,,varjatult,, mind a?la.kas tead mis s??teluku p?hi on.