Lisatulede ?hendamise s?steem!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 51990426
- Auto: VW Vento, 2,0l, 85Kw, 1993
Lisatulede ?hendamise s?steem!
Nimel probleem selline, et mul vaja t?istuled ?hendada nii, et kas p?levad ainult 2 paigaldatud lisat?istuld, v?i ainult 2 originaal t?istuld ja et vajadusel saaks need teise l?liti alt ka koos p?lema panna, hetkel p?levad t?isulede l?litamisel k?ik tuled!
Asja m?te selles, et korraga v?ib p?leda 75 luxi aga mul 2 lisatuld juba 75 luxi ja sini-valged tahavad trahvi teha, kui korraga p?leb 125 luxi!
Kas keegi saaks ?kki teha sellise skeemi, kus k?ik t?pselt kirjas(relee(d), l?litid, jms...).
Asja m?te selles, et korraga v?ib p?leda 75 luxi aga mul 2 lisatuld juba 75 luxi ja sini-valged tahavad trahvi teha, kui korraga p?leb 125 luxi!
Kas keegi saaks ?kki teha sellise skeemi, kus k?ik t?pselt kirjas(relee(d), l?litid, jms...).
-
- Veteran
- Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 18 korda
Kas sul on poest see juhtmete komplekt ostetud? Juhtmed, relee ja l?liti?Algselt postitas: Smouker
Nimel probleem selline, et mul vaja t?istuled ?hendada nii, et kas p?levad ainult 2 paigaldatud lisat?istuld, v?i ainult 2 originaal t?istuld ja et vajadusel saaks need teise l?liti alt ka koos p?lema panna, hetkel p?levad t?isulede l?litamisel k?ik tuled!
Kui on, siis on seal samas pakendis kaasas ka paigaldusjuhend.
Kui ei, siis l?hed autokauplusesse, ntx Automaailm, ja sealt ostad selle komplekti ja saad ikka selle skeemi.
Rainer
-
- Veteran
- Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
Nu, minul on nii et lisatuledel ei ole mingit lisal?litit. Lisad hakkavad p?lema siis kui t?istuled l?litan.Algselt postitas: Smouker
Mul pole seda komplekti ja selle komplektiga ju ei saa, sest komplektiga saab ainult nii, et lisatuled on eraldi l?litatavad, mitte ei ole nii, et kui panen ?hed p?lema, siis teised kustuvad ?ra!
E:
Ja kui ma ei eksi, siis tegelikult peavad olema kangemad lisatused katete all s?idu ajal, sest et kangemaid lisatulesi v?id kasutada metsas v siis ilma liikluseta teedel.
V?hemalt nii kohalik konstaabel r??kis, kui jeepi tulesi kontrollis.
Rainer
[Muudetud: 28-1-2009 Rainuz]
Kui nupp ei jaga, siis käed korrutavad või rahakott astendab.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
-
- Veteran
Minu loogika kohaselt ju panedki need lisatuled eraldi l?litiga l?litavateks.Algselt postitas: Smouker
Ehk siis t?pselt seda mis vaja ju?
Selleks ma pakkusingi v?lja ju selle komplekti, kus on olemas relee, ja l?liti. L?liti viid kusagile salongi ja peakski ju probleem olema lahendatud?
Kui nupp ei jaga, siis käed korrutavad või rahakott astendab.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
-
- Huviline
Mul on need tuled ka praegu ilma lisa l?litita aga neid ei tohi tegelikult korraga p?lema saada panna!
Ma panen sellise l?liti, (ON)(ON) t?istulede plus tuleb l?litisse sisse ja l?liti ?hes asendis p?levad originaal t?istuled ja teises asendis lisa t?istuled, nii et need korraga ei p?le!!!! L?litil on 2 asendit! Siis j??b t?istulede l?litamisel korraga p?lema kas originaal 50 luxi v?i ainult lisa 75 luxi?? M?istate???
Kuid lisaks panen sala l?liti, et m?lemad korraga saaksin p?lema panna!
Ehk siis esimese l?liti sisendi vean ka teise l?liti sisendisse ja m?lemad v?ljundid vean kokku teise l?litisse!Teine l?liti on (ON)(OFF) l?liti!
N??d sai ?sna pikalt seletatud, ehk saate ideest aru.
K?simus selles kuhu releed panna??
Ma panen sellise l?liti, (ON)(ON) t?istulede plus tuleb l?litisse sisse ja l?liti ?hes asendis p?levad originaal t?istuled ja teises asendis lisa t?istuled, nii et need korraga ei p?le!!!! L?litil on 2 asendit! Siis j??b t?istulede l?litamisel korraga p?lema kas originaal 50 luxi v?i ainult lisa 75 luxi?? M?istate???
Kuid lisaks panen sala l?liti, et m?lemad korraga saaksin p?lema panna!
Ehk siis esimese l?liti sisendi vean ka teise l?liti sisendisse ja m?lemad v?ljundid vean kokku teise l?litisse!Teine l?liti on (ON)(OFF) l?liti!
N??d sai ?sna pikalt seletatud, ehk saate ideest aru.
K?simus selles kuhu releed panna??
http://www.tinypic.com" onclick="window.open(this.href);return false; n?iteks.. sealt copid direct link ja paned img tagide vahele.
A teemasse ka.. ei tea kas kuskil ei m??da 3 astmelisi t?istulede l?liteid? v?ga hea oleks nii
1) Lisatuled ON
2) (keskel) k?ik off
3) t?istuled ON

A teemasse ka.. ei tea kas kuskil ei m??da 3 astmelisi t?istulede l?liteid? v?ga hea oleks nii
1) Lisatuled ON
2) (keskel) k?ik off
3) t?istuled ON
VW Golf mk3
Tegelen elektroonikaseadmete parandamisega ning elektritöödega. 56488725
Tegelen elektroonikaseadmete parandamisega ning elektritöödega. 56488725
jah, miks keeruliseks ajada. paned releega auto originaal kaugtulede alla ja ?hendad kasv?i salongis m?ne originaal l?liti lisaks vahele nendele tuledele, et kui see l?liti on sisse l?litatud l?hvad lisatuled koos kaugtuledega. liikluseeskiri lubab 2 paari kaugtulesid, ehk peale auto originaal kaugtulede v?ivad olla ka lisatuled.
-
- Huviline
Selle p?rast ma pidin sellise s?steemi tegema, et korraga v?ib p?leda 2 paari tulesid, aga korraga p?levate tulede luxide summa ei tohi olla suurem kui 75 luxi, mul aga 2 lisatuld 75 luxi, M?istad??Algselt postitas: mclx
jah, miks keeruliseks ajada. paned releega auto originaal kaugtulede alla ja ?hendad kasv?i salongis m?ne originaal l?liti lisaks vahele nendele tuledele, et kui see l?liti on sisse l?litatud l?hvad lisatuled koos kaugtuledega. liikluseeskiri lubab 2 paari kaugtulesid, ehk peale auto originaal kaugtulede v?ivad olla ka lisatuled.
Tuledsid ma eest ?ra ei kavatse v?tta ja n??d on s?steem korras! Kui kellelgi on huvi v?in skeemi mailile saata.
Parem on 2 astmeline l?liti, millel OFF asendit polegi!Algselt postitas: -TarMo-
http://www.tinypic.com" onclick="window.open(this.href);return false; n?iteks.. sealt copid direct link ja paned img tagide vahele.![]()
1) Lisatuled ON
2) (keskel) k?ik off
3) t?istuled ON
Ja lisaks 2. l?liti, et saad k?ik p?lema panna, ega ma tegin ka selle ?mberl?liti ainult politsei ja ?levaatuse jaoks, mitte selleks, et saaksin, kas ?htede v?i teiste tuledega s?ita.
-
- Huviline
Skeem on sellel aadressil!
http://tinypic.com/view.php?pic=mhr3gm&s=5" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tinypic.com/view.php?pic=mhr3gm&s=5" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Huviline
- Telefon: 5161568
- Auto: BMW R35 ´49, Pontiac Bonneville '63 , Chevrolet El Camino '72 , Volvo V70 '08
?levaatusel n?utakse minuteada k?igi tulede ja vilede t??tamist. Kui ?letavad lubatu siis tuleb ikka eest ?ra keerata.Algselt postitas: Smouker
Ja lisaks 2. l?liti, et saad k?ik p?lema panna, ega ma tegin ka selle ?mberl?liti ainult politsei ja ?levaatuse jaoks, mitte selleks, et saaksin, kas ?htede v?i teiste tuledega s?ita.
Volkarid ei tilgu õli - nad märgistavad oma territooriumit.
Kaks lihtsat on/off lylitit
1) esimene on/off lyliti, t?mbad liini kaugtuledesse minevalt tuledelt ja suunad lylitisse ja sealt edasi releesse. Lyhidalt kui lyliti ON, siis kui kaugtuled peale t?mbad, l??vad ka lisatuled p?lema. OFF, aind originaalkaugtuled.
2) lyliti, mis lylitab eraldi sisse ja v?lja lisatulesid, olenemata kaugtulede asendist.
Panin v?ga puusse v?i see liiga lihtne? Lyliti 1 v?id ?ra peita, kui ylevaatusele minek, et siis lyliti 2 on lisatulede sisselylitamiseks jne
1) esimene on/off lyliti, t?mbad liini kaugtuledesse minevalt tuledelt ja suunad lylitisse ja sealt edasi releesse. Lyhidalt kui lyliti ON, siis kui kaugtuled peale t?mbad, l??vad ka lisatuled p?lema. OFF, aind originaalkaugtuled.
2) lyliti, mis lylitab eraldi sisse ja v?lja lisatulesid, olenemata kaugtulede asendist.
Panin v?ga puusse v?i see liiga lihtne? Lyliti 1 v?id ?ra peita, kui ylevaatusele minek, et siis lyliti 2 on lisatulede sisselylitamiseks jne
-
- Huviline
- Telefon: 5510911
- Auto: Golf mk1, T3+ T3 syncro, Audi 80, Octavia 4x4, Lada 1200, Jawa 360, Dnepr Mt-10
Tegelt ei tohigi sul nii kangeid tulesid k?ljes olla, vahet pole kas t??tavad v?i mitte.
Tee peal v?ivad sind nokkida politseionud, kes saadavad kordus?levaatusele, ning ?levaatajaonu ei lase nede tuledega ?levaatuselt l?bi.
Ka kunagi olid suurema ref. arvuga lisatuled k?ljes, ?levaatuseks v?tsin juhtmed lahti ja panin katted ette, aga ikka kakkus katted maha ja vaatas numbreid, ning k?skis need k?ljest keerata, teda ei huvitanud, kas kasutan v?i mitte.
[Muudetud: 30-1-2009 masinist]
Tee peal v?ivad sind nokkida politseionud, kes saadavad kordus?levaatusele, ning ?levaatajaonu ei lase nede tuledega ?levaatuselt l?bi.
Ka kunagi olid suurema ref. arvuga lisatuled k?ljes, ?levaatuseks v?tsin juhtmed lahti ja panin katted ette, aga ikka kakkus katted maha ja vaatas numbreid, ning k?skis need k?ljest keerata, teda ei huvitanud, kas kasutan v?i mitte.
[Muudetud: 30-1-2009 masinist]
Stuck in the 70's