Golf IV armatuuri n?idikud

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
FireTiger
Huviline
Telefon: 56627796
Auto: Golf IV

Golf IV armatuuri n?idikud

Lugemata postitus Postitas FireTiger »

Tere

Kas 1998 aasta Golfile saab paigaldada uuemad n?idikud (tahomeeter, spidemeeter) nende hallide ??rtega (2003 Golf IV olid olemas), automaatkastiga auto.

Kui saab siis kes seda teeb ja mis need n?idikud maksavad - kasutatult soovitatavalt, kuna uuena on ilmselt v?ga kallid.

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Kui auto kasutab sama k?tust ja ka mootor on sama, siis ei tohiks k?ll muud olla kui vana v?lja, uuele pistik taha ja k?lge. Kenad kellad on k?ll, aga romulas ei ole neid veel m?rganud ja ma arvan, et sa ei taha teada mis need Saksa Autos maksavad..

FireTiger
Huviline

Kui kellegil on seisma j??nud v?i tahab vanemate vastu vahetada siis antke teada, 1.6 74kw bensiinimootor on.

Kasutatud isendi hind huvitab mind, et ma olen n?inud erinevaid G3 omasid m??gil ja need on ikka v?ga odavalt l?inud (300 krooni kandis), m?istagi on G4 omad kallimad aga kui palju kallimad?

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Kuna kellade sees asub immo keskus, siis "?mber viskamine" ei tule nagu k?ne allagi. Eriti veel, kui Etka pakub kellade kohapealt oma 30+ erinevat varianti, siis joppamine, et m?ne romu kellad sobivad on juba lotov?it. Ja kes need sul ?ra progeb sinu auto jaoks, nii et immo t??taks ja l?bis?it ?igeks j??ks.
Esindused kasutatud kellade puhul aidata ei saa, kuna kodeerimine k?ib online tehase kaudu ja tehas ei luba sellist asja teha, sest kust tehas teab, et sa neid kellasi pole kuskilt p?tsanud. Sama kehtib ka mootori ajude kohta.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

FireTiger
Huviline

N?me v?rk siis, aga kas ma neid halle r?ngaid/taustu saaks oma vanadele kelladele k?lge monteerida, et j??ks ilus - mingit teibituuningut teha ei taha.

V?i siis pole asjal enam m?tet

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Monteerida ikka saab, aga ilus ei j??.
?ldiselt ei soovita t??tavat plokki mitte lammutada, v?ib tekkita vajadus uue j?rgi.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

FireTiger
Huviline

?hel Audil hakkas spidomeeter korralikult valetama peale laialilammutust, ega eriti ei taha jah seda n?ppida - nagunii ei oska korda teha. Leiab mujale ka kuhu raha panna ;D

Janno25
Huviline
Auto: Audi A6 Quattro 2,5 TDI

Lugemata postitus Postitas Janno25 »

Neid r?ngaid saab k?ll ise paigaldada ja m??gis on neid mitmeid erinevaid ja neid kellade taustasid on samuti erinevaid. Vahetamine aga on selline vastik nokitsemine (aga ei midagi v?imatut).

Vasta

Mine “Elektroonika”