Golf IV armatuuri n?idikud
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 56627796
- Auto: Golf IV
Golf IV armatuuri n?idikud
Tere
Kas 1998 aasta Golfile saab paigaldada uuemad n?idikud (tahomeeter, spidemeeter) nende hallide ??rtega (2003 Golf IV olid olemas), automaatkastiga auto.
Kui saab siis kes seda teeb ja mis need n?idikud maksavad - kasutatult soovitatavalt, kuna uuena on ilmselt v?ga kallid.
Kas 1998 aasta Golfile saab paigaldada uuemad n?idikud (tahomeeter, spidemeeter) nende hallide ??rtega (2003 Golf IV olid olemas), automaatkastiga auto.
Kui saab siis kes seda teeb ja mis need n?idikud maksavad - kasutatult soovitatavalt, kuna uuena on ilmselt v?ga kallid.
-
- Huviline
- Telefon: 56627796
- Auto: Golf IV
Kui kellegil on seisma j??nud v?i tahab vanemate vastu vahetada siis antke teada, 1.6 74kw bensiinimootor on.
Kasutatud isendi hind huvitab mind, et ma olen n?inud erinevaid G3 omasid m??gil ja need on ikka v?ga odavalt l?inud (300 krooni kandis), m?istagi on G4 omad kallimad aga kui palju kallimad?
Kasutatud isendi hind huvitab mind, et ma olen n?inud erinevaid G3 omasid m??gil ja need on ikka v?ga odavalt l?inud (300 krooni kandis), m?istagi on G4 omad kallimad aga kui palju kallimad?
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Kuna kellade sees asub immo keskus, siis "?mber viskamine" ei tule nagu k?ne allagi. Eriti veel, kui Etka pakub kellade kohapealt oma 30+ erinevat varianti, siis joppamine, et m?ne romu kellad sobivad on juba lotov?it. Ja kes need sul ?ra progeb sinu auto jaoks, nii et immo t??taks ja l?bis?it ?igeks j??ks.
Esindused kasutatud kellade puhul aidata ei saa, kuna kodeerimine k?ib online tehase kaudu ja tehas ei luba sellist asja teha, sest kust tehas teab, et sa neid kellasi pole kuskilt p?tsanud. Sama kehtib ka mootori ajude kohta.
Esindused kasutatud kellade puhul aidata ei saa, kuna kodeerimine k?ib online tehase kaudu ja tehas ei luba sellist asja teha, sest kust tehas teab, et sa neid kellasi pole kuskilt p?tsanud. Sama kehtib ka mootori ajude kohta.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda