Golf II esituled ja n?htavus

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
kaspar
Huviline

Golf II esituled ja n?htavus

Lugemata postitus Postitas kaspar »

?hel ?htul k?isin golfiga maanteel s?itmas ja kui l?litasin sisse kaugtuled, siis selgus, et nad n?itavad tunduvalt kehvemini kui l?hituled, valgusvihk on n?rgem kui l?hituledel, ning n?itab ainult tee ??ri, l?hituledega on seevastu v?ga h?sti valgustatud tee keskmine osa. Autol on ees Depo selge klaasiga tuuningtuled ning Philips Xtreme Power pirnid (H4, k?ige kallimad philipsi pirnid.) Tuled on ?sja reguleeritud ?levaatuspunktis. Kas asi on ainult minu autos v?i on k?igil golf II-el selline jant esituledega? Kusjuures asja parandaks natuke see, kui kaugtelede sissel?litamisel j??ksid p?lema ka l?hituled.
Kuidas n?itavad originaaltuled? ?kki oleks lahenduseks panna ette nelja tulega iluv?re ja v?iksed originaalkaugtuled ka?

Kasutaja avatar
--keit--
Huviline
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas --keit-- »

Hmm minul ees kaks tuld ka clear class ja veel ristiga, t2ied n2itavad kyll v2ga h2sti, poole samuti:) olen t2itsa rahul:)
Muidugi, kui tuled puhtad:D
Aga hea m?te on see, et panna t2istuled ja pooltuled p?lema;)ise plaanin ka seda teha, tuleks relee vahele panema:) Et kui t2ied sisse lylitan, siis j??ks ka pooltuledesse vool sisse:)

Strand
Huviline
Auto: VW Passat B6 4motion 2.0TDI

Lugemata postitus Postitas Strand »

H4 pirni puhul ma arvan et ei saa teha n?nda, et t?ied ja pooled koos p?lema j??ksid, kuna m?lemad asuvad ?hes pirnis ja kui kaks niiti korraga p?leks ma arvan, et siis p?leks pirn kiiresti l?bi. Ei ole kindel aga kaldun n?nda arvama.

daqqer
Veteran
Telefon: 5177458
Auto: BMW

Lugemata postitus Postitas daqqer »

Saab, aga jahh pirne hakkab minema kiiremini, kuna niit ja pirn l?hevad lihtsalt nii kuumaks.

Armastan e30 et nad teadsid kuidas tglt peab asi olema. <3

MicX
Huviline
Telefon: 53412088
Auto: Golf 2 "Facelift", Passat B5 4Motion, Passat B6

Lugemata postitus Postitas MicX »

mul ees originaalid aga pirnid mingisusguse kallimad sai sisse ostetud, mis peaksid n?itama +50% rohkem valgust, suvel sai tuled ise silma j?rgi ?ra ka reguleeritud, nii kaua kui tuled puhtad on siis k?ll mingit probleemi ei ole olnud, et v?he n?itaksid pimedas:cool:
endal oli ka ennem probleem, et valgust oli v?he aga selles olid s??di vanad pirnid :P

[Muudetud: 2-2-2009 MicX]
Sonda Golf Team

romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Mu golf2-ga oli sama jama. Kaugtuledele yle minnes hakkasid need kitsi otsima tee ??rest, aga tee keskel t?iesti pime ala. Asi sai lahendatud sellega, et sai neli tuld ette pandud, toimivad v?ga h?sti:)

võsavormel
Huviline
Telefon: 56986238
Auto: passat 92a 1.9TD 55kw, G2 86 GTD 1.9 55kw, caddy 86, G4 tdi, toledotdi
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 10 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas võsavormel »

Hella tuled peaks olema p?ris head, kuna sai ?ks romulast ?raveetud ja peaks ?tlema et sellise vana tule kohta pole paha. Ilmselt vahetan oma tuning tuled hellade vastu.
Buy it, build it, break it, rebuild it, sell it!

Kasutaja avatar
--keit--
Huviline
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas --keit-- »

Algselt postitas: Strand
H4 pirni puhul ma arvan et ei saa teha n?nda, et t?ied ja pooled koos p?lema j??ksid, kuna m?lemad asuvad ?hes pirnis ja kui kaks niiti korraga p?leks ma arvan, et siis p?leks pirn kiiresti l?bi. Ei ole kindel aga kaldun n?nda arvama.
ingel [VW Bot: "Keel korda!"] siis tuleb vist teine pesa ka sisse puurida ning panna teine pirn juurde;D;D

KuldarA
Huviline
Telefon: 56248247
Tänanud: 37 korda
Tänatud: 78 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas KuldarA »

minu ristiga angel eyes'id n?itavad v?ga kenasti nii kaug- kui l?hituledega, kuni veel puhtad on. Muidu pirnid on sees tavalised osrami omad, statoilist ostetud. Kunagi peaks sinna muidugi philipsi parema valgusega pirnid sisse ostma, kuid nii kaua saab ilusti nendega hakkama.
Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.mobile24.ee

ogie
Huviline
Telefon: 56796793
Auto: VW Golf Mk4 1.9 TDI 81kw

Lugemata postitus Postitas ogie »

Mul on ees ka DEPO selge klaasiga tuuning tuled ning mingisugused kallimad Philipsi pirnid.Kuid mina ei saa ?elda et otsivad tee ??res kitsi:DT?itsa kobedalt n?itavad.

Vasta

Mine “Elektroonika”