1.3 vw golf 1985

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Monah
Huviline
Auto: VW Vento VR6

Lugemata postitus Postitas Monah »

Tunne oleks et sinu autol on mittu muret.
Elektroonika pole korras ja auto l?heb keema( sellest ka puterdamine).
Keema minemise p?hjust v?iks otsida veepumbas alguseks.

Aleksei.

quattro90
Huviline

Lugemata postitus Postitas quattro90 »

Mina panustaksin karburaatori j??tumisele. Ehk siis ei saa mootor sooja 6hku korralikult. Jamasin ise aasta tagasi sama murega 1,3 golfiga. Tundus kyll, et v6tab sooja 6hku, aga ikkagi l?ks karpa j??sse. Vana 6huv6tu voolik oli siit-sealt katki olnud ja parandatud teibiga. Panin uue vooliku ja asi toimis. Symptomid olid igaljuhul samad nagu sinu golfil.

Edit: Ei lugenud korralikult ja ei pannud t?hele, et vesi j??b kylmaks. Veepump v6ib olla probleemi alguseks nagu eelmine kasutaja ytles. Puterdamine on karburaatori j??tumise teema ma arvan. Kuna jahutusvedelik soojaks ei l?he siis ei soojenda ka karpat.

[Muudetud: 6-2-2009 quattro90]
56227574

Monah
Huviline
Auto: VW Vento VR6

Lugemata postitus Postitas Monah »

Jah, see ka ?ks variant.

Sarvik
Huviline
Lugemata postitus Postitas Sarvik »

V?ib. Kuna viimati termostaat vahetatud on? Termostaat ei maksa palju. Kontrollida saad kui paned auto k?ima, las tiksub omaette. Teed kapoti lahti ja kontrollid kas radikas l?heb soojaks, ehk kas termostaat avab klapi, et kuum vedelik radikasse j?uaks. Kui veepump ringi k?ib, siis vedelik peaks mingilgi moel ringi k?ima.

Sarvik
Huviline
Lugemata postitus Postitas Sarvik »

Kuidas antud probleem tekkis? Kas lambist. Sedasi lambist on diagnoosi raske anda.

Mina isiklikult alustakisn sellest, et kontrolliksin kas ega m?ni torustik umbes pole, siis termostaadi vahetusest ja ehk vajadusel kontrolliks veepumba ?le.

Eks teadjamad oskavad paremini r??kida.

Vasta

Mine “Mootor”