Teie helisüsteem!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Teie helisüsteem!
Teeks siis teema kus saaks inimesed r??kida oma olevast s?steemist ! Makist , v?imudest ja nende installist .
Saaks siis nats m?tteid vahetada ja jne jne !!

Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 05:40, muudetud 1 kord kokku.
-
- Veteran
- Telefon: 53331514
- Auto: Liiga palju autosid vist
- Kontakt:
Hetkel on Clarioni cd, ees pildijargi passati originaalid. Taga Clarioni 150w ovaalid (siis pakiruumis),mis tuleb kiiremaskorras valjavahetada:D ja pumpsu teevad 2 Punchi 300w supakat, mis audese kastis eriti head haalt ei tee. Myriseb kolepalju. Plaanis oleks tagauste polstrid natuke ringi teha ja vaiksed Alpine ovaalid sisse orgunnida. Tegelt on yks kysimus ka, nimelt kas on motet tagumised suuremad ovaalid panna tagaistuja kuklataha vineerplaadi kylge voi mitte, sest pakiruumis seintes jaab kogu muusika nagu pakiruumi. Kui tagaluugi lahti teed, siis tuleb haalt oioi kui palju. Ja kas caravanis peab supakas kuidagi mingi nurgaall olema, et haal kuidagi paremini autosse tuleks. ingel [VW Bot: "Keel korda!"] kysimarki ei lea:mad:
-
- Huviline
- Auto: VW Golf 5 1,9TDI DSG 2009
hehee
Olude sunnil on momendil VW originaal Alpha makk, ning 4 originaalk?larit..
Mingi aeg tagasi oli 2 S-90 bassikat yhes kastis, ning makiks mingine ajutine kenwood..
n?dala p?rast, kui signad ja v?rgid peale l?hevad, siis hakkan ka audio poolt vaatama..
Niiet momendil hullemaks enam minna ei saa
Edit: Saab ikka hullemaks minna.. n??d otsustas antenn mu pikalt saata.. Hetkel samuti sis mootorim?ra nautija..:5

Olude sunnil on momendil VW originaal Alpha makk, ning 4 originaalk?larit..
Mingi aeg tagasi oli 2 S-90 bassikat yhes kastis, ning makiks mingine ajutine kenwood..
n?dala p?rast, kui signad ja v?rgid peale l?hevad, siis hakkan ka audio poolt vaatama..
Niiet momendil hullemaks enam minna ei saa

Edit: Saab ikka hullemaks minna.. n??d otsustas antenn mu pikalt saata.. Hetkel samuti sis mootorim?ra nautija..:5
mingi Philipsi kassettmakk, mis k?va kohaltminekuga kipub riiulist v?lja tulema.. Enamasti kostab raadiost sahin.. + m?ned noodid.. vahel harva tahax m?ne foori taga kauem istuda - kus levi parem
Vot ei tea kas on viga antennis v?i selles krapis.. antenni pistiku (isase) kiskusin lahti ja panin uuesti kokku.. see k?ll midagi ei muutnud (kuigi t??riistadeks olid n?pud.. v?sinud teip + t?druku vanaema k??nek??rid :7)
Ahjaa... makilint venitab ka jubedalt.. mingit vanakooli jazzi on suht fun kuulata
Taga on k?lariteks Pioneeri 100w x 2. Rohkem polegi midagi. V?ix v?hemalt selle krapigi enamv?hem t??le saada :10
Tegelikult ei tahax ?ldse n?htavale mingit helis?steemi.. mingi raadio v?ix kusagil peidus olla, ega ma rohkem eriti ei taha.. vahel v?ix mingeid dnb sette ka plaadi pealt m?ngida.. any "soodsaid" hints? :14

Ahjaa... makilint venitab ka jubedalt.. mingit vanakooli jazzi on suht fun kuulata

Taga on k?lariteks Pioneeri 100w x 2. Rohkem polegi midagi. V?ix v?hemalt selle krapigi enamv?hem t??le saada :10
Tegelikult ei tahax ?ldse n?htavale mingit helis?steemi.. mingi raadio v?ix kusagil peidus olla, ega ma rohkem eriti ei taha.. vahel v?ix mingeid dnb sette ka plaadi pealt m?ngida.. any "soodsaid" hints? :14
see mis l?heb minu golfi
hetkel asjad kodus ootavad millal auto tuleb, aga valmis on nad ostetud.
Makk : Kenwood KDC-M4524 MP3/CD/FM
ja terve hunnik Pioneeri k?lareid, bassikas, ovaalid , tavalised mis uste sisse ja veel pisikesed k?rge otsa omad ka. Ainuke mis hetkel puudu on korralikult v?lja ehitatud s?steem (kuna autot veel pole), kondekas ja v?imendi. :y
Nii palju siis minust
Makk : Kenwood KDC-M4524 MP3/CD/FM
ja terve hunnik Pioneeri k?lareid, bassikas, ovaalid , tavalised mis uste sisse ja veel pisikesed k?rge otsa omad ka. Ainuke mis hetkel puudu on korralikult v?lja ehitatud s?steem (kuna autot veel pole), kondekas ja v?imendi. :y
Nii palju siis minust

Makk on mul Sony Cdx-L400x, v?im on Rockford Fosgate Punch P-300x, ees uste sees on iseehitatud kastides MDS G-216 2-way koksid, mis kunagi vahetuvad kompode vastu, taga plaadil on mingid suvalised Pioneeri 2-ribalised junnid, mis on ainult selleks, et plaadi sees olevaid auke kinni katta:) Ja woofer on Rockford Fosgate RFP-4410 u 30l kastis.
R??gin siis minagi oma soundist ! Makiks on siis Pioneer DEH-P5100R-B . Esimest otsa m?ngib Signati ring T5 - M10 -H16. K?ik see kola on ?he 6 kanaliga v?imutaga. Tagumisi uksi m?ngib samuti H16 signat . Need on sillatud 6 kanaliga Signati v?imutaha . Taga tausta toetab Infinity reference subwoofer . Ja ,et voolust n?lga v?imud ei j??ks on abiks 1 F Alfateci kondekas . Peab ?ra ka mainima ,et esiuksed on ka pigitatud. Eks lisan ka m?ned pildid .
Suppari kohta leiab infi siit siis http://www.infinitysystems.com/caraudio" onclick="window.open(this.href);return false; ... 039;1220W&Ser=REF&Cat=SUB
Midbass http://pood.akustika.ee/index.php?GID=397" onclick="window.open(this.href);return false;
v?im nr 2
v?im nr 2
?sna hapu on lugeda poste stiilis: "Mul on makk 4 * 45 W" :13
leidke selline makk ennem
ja teiseks, ei saa ma sellest topikust h?sti aru ....
foorumis teema arendus, stiilis, makk ja 4 k?lli ? T?sisemaid projekte v?iks siis hoopis kohata sellises topikus, sest siuke k?kk 4 * 34/45 W makk on igas autos sees ja ei v??ri mu silmis isegi mainimist ..
leidke selline makk ennem
ja teiseks, ei saa ma sellest topikust h?sti aru ....
foorumis teema arendus, stiilis, makk ja 4 k?lli ? T?sisemaid projekte v?iks siis hoopis kohata sellises topikus, sest siuke k?kk 4 * 34/45 W makk on igas autos sees ja ei v??ri mu silmis isegi mainimist ..
- Pikksilm
- Veteran
- Auto: G2, T2b
ja siin k?ige lahjem golf kahe makk mis ?ldse on vw alpha ainult raadioga ja hetkel on nelik?lli taga, esimesed uste sees on 8.7 cm golfi originaalid( suht perses) ja taga on ?llatus -?llatus moskvitsi k?llid, mingi 5 cm vist l?bim??t, ja watte oli 5 v?i nii , BEAT ME:DEsialgne postitaja PS
No kui n??d parem hakkab, mul on autos VW Gamma 4 X 7 W 3 Ohm juures. Aga see eest kiirustundlik...