P?hiline k?simus siinkohal on ikkagi, et kui palju v?iks see t?? maksma minna ?

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Selle pildi j?rgi ei saa k?ll aru sinu poolt ihaldatud v?rvitoonist aimu.Algselt postitas: Golf3tdi
Oleks siis soovi vast suvel auto lasta v?rvimisele viia. Tahetud v?rv oleks metallik valge mis h?lmab siis tervet autot (stanged ja liistud va). Ehk on kellelgi informatsiooni kui palju v?iks eesnimetatud t?? maksma minna ? T?en?oliselt peaks ju olema ka erineva tooniga valgeid kuid soovitud l?pptulemus peaks umbes n?gema v?lja SELLINE v?i siis midagi sarnast.
P?hiline k?simus siinkohal on ikkagi, et kui palju v?iks see t?? maksma minna ?![]()
Ega jah ma ei ole veel t?ielikult kindel missugune auto v?lja peaks n?gema, aga ehk viskad oma auto pildi vms siia ?les. Ehk on tegu sama sooviga... pole ise uurinud v?rvimise tehnikaid jne muud pudipadi sellega kaasnevat, aga soov oleks auto ikkagi valgeks v?rvida.Algselt postitas: ull17Selle pildi j?rgi ei saa k?ll aru sinu poolt ihaldatud v?rvitoonist aimu.Algselt postitas: Golf3tdi
Oleks siis soovi vast suvel auto lasta v?rvimisele viia. Tahetud v?rv oleks metallik valge mis h?lmab siis tervet autot (stanged ja liistud va). Ehk on kellelgi informatsiooni kui palju v?iks eesnimetatud t?? maksma minna ? T?en?oliselt peaks ju olema ka erineva tooniga valgeid kuid soovitud l?pptulemus peaks umbes n?gema v?lja SELLINE v?i siis midagi sarnast.
P?hiline k?simus siinkohal on ikkagi, et kui palju v?iks see t?? maksma minna ?![]()
Minu Passat sai p?rla valgeks. Huvitavat m?tteainet annab veel toonlakki kasutamine.Samas maitse asi muidugi, aga mulle isiklikult meeldib, kui viskab valge p?hiv?rvi taustal erinevate toonide varjundeid.
Eks see v?rvi valik ikka ?ks peavalu ole!
?ldjuhul on k?ige lihtsam viis leida s?iduk, mille toon meeldib ja peale seda saada selle s?iduki omanikult v?rvikood.![]()
Algselt postitas: Golf3tdiEga jah ma ei ole veel t?ielikult kindel missugune auto v?lja peaks n?gema, aga ehk viskad oma auto pildi vms siia ?les. Ehk on tegu sama sooviga... pole ise uurinud v?rvimise tehnikaid jne muud pudipadi sellega kaasnevat, aga soov oleks auto ikkagi valgeks v?rvida.Algselt postitas: ull17Selle pildi j?rgi ei saa k?ll aru sinu poolt ihaldatud v?rvitoonist aimu.Algselt postitas: Golf3tdi
Minu Passat sai p?rla valgeks. Huvitavat m?tteainet annab veel toonlakki kasutamine.Samas maitse asi muidugi, aga mulle isiklikult meeldib, kui viskab valge p?hiv?rvi taustal erinevate toonide varjundeid.
Eks see v?rvi valik ikka ?ks peavalu ole!
?ldjuhul on k?ige lihtsam viis leida s?iduk, mille toon meeldib ja peale seda saada selle s?iduki omanikult v?rvikood.![]()
hmm asi ongi selles, et ma ei ole ise ?ldse v?rvimisega kursis. Lihtsalt tahaks ilusat lumivalget autot ja see NH-624P v?rv tundus esialgu vaadates ilus kuigi pidavat palju maksma ja nagu nyyd aru saan, siis sellega v?ib kaasneda palju pahandust jne.Algselt postitas: tay
Tegelen ise v?rvimisega ja soovitan mitte kasutada mitmekihilisi v?rve ja ka neid toon lakke, sest kui peks midagi juhtuma ja m?ni jubin vaja uuesti v?rvida v?ib selguda, et esiteks ei taha keegi seda v?rvida ja teiseks see, et skas sa saad seda ltoon lakki, ja mitmekihilisel v?rvil pead n?iteks terve k?lje v?rvima et saaks tiiva samase tooni![]()