1,6-liitrise mootoriga 35i Passatitel oli trossiga siduriajam (ja vist v?hestel 1,8-liitristel kah alguses). Eriti levinud kraam ei ole, aga kui natu vaeva n?ha, siis vast peaks ikka leidma...
Pidurite upgrademine on muidu v?ga m?istlik m?te.
Algselt postitas: pppp
1,6-liitrise mootoriga 35i Passatitel oli trossiga siduriajam (ja vist v?hestel 1,8-liitristel kah alguses). Eriti levinud kraam ei ole, aga kui natu vaeva n?ha, siis vast peaks ikka leidma...
Pidurite upgrademine on muidu v?ga m?istlik m?te.
niikunii panen ma syncro k??ndmikud koos piduritega kuna selle 1.3 omad on nii roostes ja kinni, et paha hakkab
aga ma m?tlen just seda pumba osa, et sooviks vaakumiga selle asja j?tta ..
Kas seda trossiga siduris?steemi02A kastile mitte forss ei m??? Kuskilt nagu olen kuulnud.
Aga k?ige lihtsam otsi passat gt 88-96 millel olid taga ketas pidurid, nende kogu pedaalide s?steem koos v?imendi ja muude asjadega. See peaks g2 1:1 sobima. V?ibolla minimaalset ?mberehitamist tahab. Ise olen v?rrelnud corri pedaale g2 omaga need k?ll 1:1 sobivad g2-te ja corril peaks passatiga suht sarnased olema kui mitte ?he sugused. Siis ?lisiduris?steem olemas.
Kui sul see passat alles siis v?ta sealt maha ja proovi ?ra kas sobivad g2-te.
Kui M-tech oma Corrado sidurih?draulikaga m?ssas siis oli tal sama teema ?leval ja vist oli tal ka trossajam juba hangitud - uurige temalt l?hemalt.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Algselt postitas: GTI
Kui M-tech oma Corrado sidurih?draulikaga m?ssas siis oli tal sama teema ?leval ja vist oli tal ka trossajam juba hangitud - uurige temalt l?hemalt.