el. aknatrossi vahetus.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
el. aknatrossi vahetus.
Sai forsist el. akna trossi mehhanism ostetud, ilma mootorita.
Niisiis kui trossid mootorisse ?hendada, siis ?helt poolt tross ei ulatu.
?kki keegi oskab n?u anda...
[Muudetud: 21-3-2009 tlc]
Niisiis kui trossid mootorisse ?hendada, siis ?helt poolt tross ei ulatu.
?kki keegi oskab n?u anda...
[Muudetud: 21-3-2009 tlc]
Lugu selline, et k?ik mehhanism olemas. Kui panna mootor mehhanismi k?lge, siis peaks tross olema keritud mootorisse nii, et tross oleks pinge all. Selle jaoks on m?lemal pool trossi otstes vedrud. Paraku kui panen ?he vedruotsa paika, siis teine lihtsalt ei ulatu. Kui annan mootorist trossi j?rgi, siis ei ole tross enam pinge all ja kui mootor t??le panna jookseb tross kinni.
-
- Huviline
- Auto: Volkswagen Passat Variant 1,8 20v 92 kw
palju forsis see tross maxab, mul selline asi, et vasakul esiaknal kuulen ainult mootori ringi k?imist aga klaas ei liigu, paremal liigub klaas alla k?ll kuid kui ?les lasta jooxeb klaas eest poolt kinni ja peab k?ega kaasa aitama.
samas on j?lle tagaakendega elektroonikajama. tagant vahel saab kruttida ja vahel mitte samas ei ole j?lle vahet kas mul ees armatuuris on tagaakna lukk peale pandud v?i mitte, ja eest ei saa ka neid alati kruttida.
samas on j?lle tagaakendega elektroonikajama. tagant vahel saab kruttida ja vahel mitte samas ei ole j?lle vahet kas mul ees armatuuris on tagaakna lukk peale pandud v?i mitte, ja eest ei saa ka neid alati kruttida.